PUHU:N 14-VUOTIAAT TYTÖT VARMISTI PAIKKANSA SM-SARJASSA

PuHu Juniorit pelaa 14-vuotiaiden SM-sarjaa tänä keväänä niin poikien kuin tyttöjen joukkueilla. 2007-2008 -syntyneet tytöt varmistivat paikkansa sarjassa viime keskiviikkona voitettuaan tiukan kamppailun päätteeksi Keravan Kori 80 lukemin 43-41. Poikien sarjapaikka varmistui aiemmin tässä kuussa.

wu14_sarjaan.png

Eteläisellä alueella SM-sarjan karsintasarjana toimivasta alueellisesta 1. divisioonasta etenee keväällä alkavaan SM-sarjaan seitsemän parasta joukkuetta. PuHu Junioreiden WU14-joukkue on pelannut kymmenen ottelua, joista voittoja on kertynyt jopa seitsemän kappaletta. Tämä on huikea suoritus nuorelta PuHu-joukkueelta, jossa pelaa myös useita nuoremman ikäluokan 2008-syntyneitä pelaajia.

IKÄLUOKAN HARJOITTELU JA PELIOHJELMA ON MIETITTY TUKEMAAN JOKAISEN PELAAJAN KEHITTYMISTÄ

2007-2008 -syntyneiden tyttöjen joukkueessa harjoittelee 31 pelaajaa, jotka harjoittelevat kahdesti viikossa tasoryhmissä ja kerran viikossa kaikki yhdessä. Ryhmäjaottelussa on huomioitu ennen kaikkea pelaajien omat tavoitteet sekä osaamistaso ja into harjoitteluun. Samalla joukkue pelaa useassa eri sarjassa, jotta kaikki pääsevät pelaamaan sopivan tasoisia pelejä.

PuHu_Juniorit_8379.jpg

Joukkueen päävalmentaja, Teemu Punkka, kertoo kauden tavoitteista ja ohjelmasta:

“ Meillä on joukkueessa paljon motivoituneita hyvin harjoittelevia pelaajia, joille haluamme tarjota laadukkaan olosuhteen kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajina. Syksyn sarjavalinnoissa onnistuimme nyt jälkikäteen arvioituna erittäin hyvin. Kukin pelaaja pääsee pelaamaan sopivalla sarjatasolla. Eri sarjojen peliryhmien kokoonpanoja vaihtelemalla tytöt ovat päässeet pelaamaan eri rooleissa. Päässeet sopivassa suhteessa haastamaan itseään ja kokemaan onnistumisen hetkiä. Olemme myös laittaneet paljon paukkuja kokonaisvaltaiseen kehittymiseen: korostaneet ravinnon, levon ja erityisesti fysiikkaharjoittelun merkitystä nuorilla urheilijoilla. Lisäksi meillä on myös hyvä paikka harrastaa ja pelata koripalloa vähemmän kilpailullisin tavoittein “

SM-SARJAAN PÄÄSY ON TYTÖILLE HIENO PALKINTO MONTA VUOTTA TEHDYSTÄ HYVÄSTÄ HARJOITTELUSTA

PuHu_Juniorit_8174.jpg

Joukkueen kaikessa tekemisessä on korostunut jo pitkään hyvän harjoittelun merkitys. Punkka on iloinen, että tästä tehdystä työstä saatiin ansaittu palkinto:

“ Olen todella ylpeä siitä miten joukkue on harjoitellut ja pelannut syyskaudella. Iloinen, että tytöt ovat saaneet vuosien ja tämän syksyn aikana tästä hyvästä tehdystä työstä palkinnon voittojen muodossa ja nyt SM-sarjapaikan kevääksi. “

Joukkueen toimijoiden kesken on vallinnut syksyllä valmennustilanteen ratkeamisen jälkeen hyvä henki ja tekemisen meininki:

Joukkueemme lähti mielenkiintoisella tavalla kauteen kun valmennuskuvioissa tapahtui syksyllä yllättävä käänne. Valmentajaryhmä koottiin yhteen alkusyksystä. Valmennusryhmässämme on monipuolisesti valmennusosaamista. Kiitos hyvästä työstä kaikille joukkueemme valmentajille. Vanhempia haluan kiittää, että he ovat tukeneet pelaajien ja valmentajien työtä yhteisten tavoitteiden eteen. Tietysti iso kiitos myös meidän pelaajille hyvästä yhteistyöstä valmentajien kanssa ja sitoutumisesta joukkueeseen ja harjoitteluun! “

JoukkuetiedotteetPuHu Juniorit