M1DB: TODELLA KOVA VOITTO ÄÄNEKOSKEN HUIMASTA

raportti_huima.png

PuHu Juniorit pelasivat uskomattoman hienon ottelun miesten 1. divisioonan B ottelussa Äänekosken huimaa vastaan tänä perjantaina Martsarissa. Lopputulos: 110-71.

Tasaisen ensimmäisen neljänneksen jälkeen PuHu määräsi ottelun kulkua täysin. Pallo liikkui, vapaat pelaajat löytyivät ja kaukoheitot upposivat kovalla prosentilla 55% 23/42.

Huiman joukkueesta erottui Joni Pohjonen, joka pelasi monella osa-alueella hyvän ottelun. PuHussa onnistujia oli useita ja korinteon vastuu kannettiin joukkueena. Vasta 16-vuotiaan, Ville Karhun +/- -tilasto +45 on todella kova suoritus. Hyvä Ville! Hyvä PuHu!

Otteluun valmistautumisesta vastanneen valmentajan Juuso Konttisen kommentit pelistä:

juuso konttinen.jpg

“ Valmistauduimme kuluneen viikon tähän otteluun ja tiedossa oli että kohtaamme hyvän vastustajan. Toteutimme tässä ottelussa pelisuunnitelmaa hyvin ja pystyimme parantamaan pelikovuuttamme vastustajan vaatimalle tasolle. Mieltä lämmittää erityisesti joukkueen onnistumiset laajalla rintamalla ja hyvin sujunut yhteispeli. Työnteko jatkuu ja sunnuntaina edessä on taas uusi haaste. "

PuHun miesten edustusjoukkueen ottelut jatkuvat jo huomenna Pyrintö Akatemian vieraana Tampereella Pyynikin palloiluhallilla klo 17:00.

PeliraportitPuHu JunioritM1DB