PuHun pallokerhot ja joukkueet 2-6 vuotiaille

PuHu_048.jpg

PuHun suositut pallokerhot jatkuvat pienin muutoksin syksyllä 2019 ja liikuttavat taas alle kouluikäisiä tuttuun tapaan.

Kuluneen kauden tapaan esikouluikäisille eli 2013-syntyneille on mahdollista valita varsinaisen koripallo- tai pallokerhoryhmän välillä. Lisäksi samanlainen valinta tulee mahdolliseksi myös 2014-syntyneille lapsille, joille siis tarjotaan nyt ensimmäistä kertaa oma koripallojoukkue.

2013- ja 2014-syntyneiden poikien ja tyttöjen ryhmät järjestetään joukkuetoiminnan muodossa. Harjoittelu toteutetaan edelleen leikinomaisesti, mutta sisältää enemmän koripallollisten taitojen ja elementtien harjoittelua, kun taas 4-6 -vuotiaiden pallokerhotoiminta on vastaavasti luonteeltaan enemmän yleisliikunnallista, koripalloja ja muita välineitä apuna käyttäen.

2-4 -vuotiaiden toiminta on karkeamotoristen taitojen hiomista oman vanhemman tai läheisen tukemana.

Kenelle ryhmät on suunnattu?

2013-syntyneiden ryhmä on koripallojoukkue lapsille, joilla on kiinnostusta jo varsinaiseen pelaamiseen ja kisailuun. Harjoittelu on monipuolista ja yleisliikunnallista toimintaa, jossa koripallon pelaaminen ja harjoittelu ovat pääosassa.

  • Ryhmä osallistuu 1-2 kertaa kaudessa yhden päivän pelitapahtumaan.

  • Tytöt ja pojat eri ryhmissä.

  • Toimintaa on kaksi kertaa viikossa. Saa käydä myös vain toisessa tapahtumassa.

2014-syntyneiden ryhmä on koripallojoukkue lapsille, joilla on kiinnostusta koripallon harjoitteluun. Harjoittelu tähtää motoristen taitojen opetteluun kanssa pelien ja leikkien muodossa sekä koripallon heittämistä, syöttämistä ja kuljettamista.

  • Ryhmä ei osallistu pelitapahtumiin.

  • Tytöt ja pojat samassa ryhmässä.

  • Toimintaa on kerran viikossa valitussa ryhmässä.

4-6 -vuotiaiden pallokerho on suunnattu lapsille, joita kiinnostaa koripallo, pallopelit yleisesti tai vaikka ihan vain mukava ryhmäliikuntaharrastus. Harjoittelussa korostuvat liikuttavat pelit sekä leikit.

  • Ryhmä ei osallistu varsinaisiin ottelutapahtumiin.

  • Toimintaa on kerran viikossa valitussa ryhmässä. 

2-4 -vuotiaiden aikuis-lapsiryhmässä harrastetaan nimensä mukaisesti aikuinen ja lapsi yhdessä. Harjoittelu on karkeamotoristen ja yleisliikunnallisten taitojen kehittämistä läheisen tukemana. Läheinen voi olla kuka tahansa lapselle tuttu aikuinen ja saa luonnollisesti vaihtua.

  • Ryhmä ei osallistu ottelutapahtumiin.

  • Toimintaa on kerran viikossa.

Ilmoittauminen ryhmiin alkaa heinäkuun lopussa.

 Lisätietoja: Pallokerhokoordinaattori Heikki Venhola, hede@heikkivenhola.fi, puh. 050 326 3062