PuHu_189.jpg

PuHu Juniorit ry

 

Tarkoituksemme on edistää ja kehittää lasten sekä nuorten koripalloharrastusta Vantaalla. Seurana tarjoamme junioreille kehityspolun koripallon kansalliselle huipputasolle ja toisaalta mahdollistamme myös liikunnallisen koripalloharrastuksen. Painotamme toiminnassamme lasten ja nuorten mahdollisuutta kasvaa vastuullisiksi yksilöiksi urheilullisessa ympäristössä.

PuHu Junioreissa voi myös aikuisten tasolla harrastaa koripalloa sekä kilpailullisesti että kuntoilumielessä hyvässä seurassa. Koskaan ei voi olla liian vanha aloittamaan uutta harrastusta. Seurana haluamme olla merkittävässä roolissa Vantaalaisten liikuttajana.

PUHU-PERHE on yhteisö, jossa on tunnetta ja josta saa tukea. Yhteisö, johon on helppo kiinnittyä, tuntea yhteenkuuluvuutta ja nauttia koripallon positiivisesta ilmapiiristä. Yhteisö, jossa jäsenellä on mahdollisuus olla mukana vauvasta vaariin.

PuHu Juniorit palkittiin vuonna 2012 Suomen Urheilugaalassa parhaana urheiluseurana sarjassa, jossa tunnustus myönnetään laadukkaasta ja moniarvoisesta seuratyöstä. PuHulle on myönnetty myös Olympiakomitean ja Koripalloliiton Tähtiseura-merkki osoituksena laadukkaasta työstä lasten ja nuorten hyväksi.

Tutustu strategiseen toimintasuunnitelmaamme tästä linkistä.

PUHUN ARVOT

Kunnioitus:
”When you value everyone and treat everyone with respect, you may just be amazed at how they can make you better” (M. Krzyzewski)

  • Puhulainen kunnioittaa kaikkia pelin osapuolia ihmisinä taitoihin ja ominaisuuksiin katsomatta; vastustajia, joukkuetovereita, tuomareita, toimitsijoita, vanhempia ja yleisöä.

  • Puhulainen kunnioittaa mahdollisuutta harrastaa ja pelata koripalloa; harjoitus- ja pelipaikkoja ja sitä, että saa olla osana joukkuetta.

Rehellisyys ja vilpittömyys:
”Do the right thing no matter what the rewards or the consequences may be” (M. Krzyzewski)

  • Kannatamme reilun pelin henkeä, terveitä elämäntapoja ja urheilullista käytöstä

  • Tuomitsemme kielletyt keinot, aineet ja menetelmät

Tavoitteellisuus ja Korkeatasoisuus 
”The persistent pursuit of excellence determines winners, not the score of the game” (M. Krzyzewski)

  • Täydellisyyden tavoittelu on liian vaativaa, oman parhaan mahdollisen suorituksen tekeminen riittää.

  • Yritämme oppia parhailta, mutta muistamme säilyttää oman itsemme.

  • Jokaisella harjoitteella, harjoituksella, ottelulla ja kaudella ON tavoite.

Ylpeys ja yhteisöllisyys 
”Everything we do has our personal signature on it. We should take pride in it because it’s ours” (M. Krzyzewski)

  • Ylpeys ei synny siitä, että voittaa palkinnon tai pokaalin, vaan siitä, että on tehnyt parhaansa.

  • Yhdessä muodostamme PuHu:n. Tämä on suurempaa kuin kukaan voisi koskaan yksinään saavuttaa, ollaan ylpeitä PuHulaisia!