PUHUN U14 POJAT SM-SARJAAN!

PuHun 07-syntyneiden poikien joukkue saavutti yhden kauden välitavoitteistaan viime viikonloppuna voitettuaan lauantaina WB-Pantterit. SM-sarjaan etenee eteläisen alueen seitsemän parasta joukkuetta. PuHu:lla on vielä neljä ottelua karsintasarjaa jäljellä, mutta paikka seitsemän sakissa on jo varmistunut. PuHu Juniorit onnittelee isosti koko joukkuetta staffeineen!

u14_smsarjaan.png

Kilparyhmän pelaajat ovat pelanneet kahdella joukkueella SM-karsintasarjana toimivaa eteläisen alueen 1. divisioonaa. Joukkueiden tavoitteet syksylle ovat olleet selvät: Toisella joukkueella varmistetaan paikka keväällä alkavassa SM-sarjassa ja toisen joukkueen kanssa pystytään kilpailemaan alueen 1. divisioonatason joukkueiden kanssa - kummatkin tavoitteet ollaan pystytty saavuttamaan.

Päävalmentaja Oskari Leino avaa arvojaan ryhmäjakojen taustalla:

“ Valmennusta tehdään henkilökohtaisella tasolla yksilön tarpeet ja motiivit huomioiden jokaisen pelaajan kehittyminen mielessä “

TAVOITTEITA KAUDELLA 2020-2021

u14sarjaa2.jpg

Joukkueen kilpailullinen tavoite on edetä SM-sarjassa suomen kärkikahdeksikon mukana ikäluokan SM-lopputurnaukseen. SM-sarjapaikan saavuttaminen oli ensimmäinen välitavoite tällä matkalla. Toisen karsintaan osallistuneen joukkueen isona tavoitteena oli kilpailla eteläisen alueen 1. divisioonan joukkueiden kanssa ja tarjota mahdollisimman monelle eri pelaajalle roolia korkeatasoisessa kilpailussa. Isona ja tärkeänä tavoitteena on ollut löytää kaikille ikäluokan n. 40 pelaajalle mielekäs ja oikeanlainen ympäristö harrastaa, harjoitella ja pelata koripalloa. Näissä tavoitteissa joukkue on onnistunut tähän mennessä erinomaisesti!

Leino kommentoi SM-sarjapaikan varmistuttua:

“ Olen iloinen, että pojat ovat saavuttaneet nyt ikäluokassaan SM-sarjapaikan. Töitä on vielä edessä. Suomen kärkeen on vielä matkaa, mutta usko joukkueeseen on todella vahva. Tekeminen harjoituksissa on parhaimmillaan todella korkeatasoista. Tästä meidän täytyy pitää kiinni myös jatkossa ”

KAIKKI LÄHTEE HARJOITTELUSTA

u14sarjaan1.jpg

Joukkueen toiminnassa ollaan panostettu erityisesti harjoituskulttuurin kehittymiseen. Tässä he ovat ottaneet Leinon mukaan isoja harppauksia. Ikäluokan kilparyhmässä on säännöllisesti mukana harjoittelemassa parisenkymmentä motivoitunutta poikaa, jotka tekevät töitä kehittyäkseen koko ajan paremmiksi pelaajiksi.

Leino jakaa vielä loppuun kiitosta valmentajaryhmälle:

” Iso kiitos koko meidän valmentajaryhmälle heidän ammattitaitoisesta panoksestaan. Ilman Satu Leskelää emme pystyisi pyörittämään toimintaamme sillä tasolla, kun nyt pystymme ja Jyrki Kajela ammentaa omasta vankasta pelaajakokemuksestaan pojille valtavasti oppia. ”

PuHu Juniorit