FYSIOTERAPIAN VASTAANOTTO PUHUN PELAAJILLE 40% ALENNETTUUN HINTAAN

aho_jarkko.png

Jarkko Aho toimii PuHu Junioreissa vanhimpien ikäluokkien fysiikkavalmennuksessa.

” Oma roolini seurassa tällä hetkellä on vanhempien joukkueiden fysiikkavalmennuksen kanssa työskenteleminen. Siinä samassa myös vammojen suhteen konsultointia ja kuntoutusta. Oikeanlaisella ja varsinkin monipuolisella fysiikkatreenillä on valtava vaikutus vammojen "ennaltaehkäisyssä", tai parempi sana tähän on mielestäni loukkaantumisherkkyyden pienentämisessä. Mitä enemmän terveitä treenipäiviä on, sitä parempaa on luonnollisesti myös urheilijan kehittyminen. ”

Aho on ammatiltaan fysioterapeutti. Hän työskentelee mm. miesten maajoukkueen, Susijengin kanssa. Useat PuHun fysioterapiapalveluita tarvitsevat pelaajat ovat hakeutuneet Jaken vastaanotolle.

PuHu:n pelaajille fysioterapian vastaanotto 40% alennettuun hintaan

” Puhulaisten kanssa olen tehnyt aina yhteistyötä myös fysioterapeuttina. Vastaanotolle voi tulla myös ilman vammaa tai kuntoutustarvetta, ajattelutapa urheilufysioterapia sektorilla onkin siirtymässä enemmän suorituskyvyn parantamiseen. Vastaanottoni hinnasta annan seuran pelaajille 20% alennusta ja myös seura tukee käyntiä 20% osuudella. Eli siis kokonaisuudessaan pelaaja saa vastaanottokäynnistä 40% alennuksen. Otan vastaan Mehiläisen Myyrmäen ja lentokentän toimipisteissä, sekä Munkkiniemessä Fysioterapia Teramus nimisessä yrityksessä. Ajanvaraus onnistuu kaikkiin toimipisteisiin helposti netistä. ”

Yhteydenotot:

  • Jarkko.aho8@gmail.com

PuHu Junioritvalmennus