PUHUN JA STADIUMIN YHTEISTYÖ JATKUU. UUDEKSI VARUSTEKUMPPANIKSI PUMA.

PuHu Juniorit ry on tehnyt kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Stadium Team Salesin kanssa. Merkittävä sopimus tekee Stadiumista yhden PuHun pääyhteistyökumppaneista ja kansainvälinen urheiluliikeketju on jatkossa näkyvästi mukana sekä PuHun edustusjoukkueiden että junioreiden toiminnassa.

Nyt käynnistyvässä yhteistyössä varustekumppaniksi mukaan tulee vahvasti koripalloon panostava Puma. Puma tuo puhulaisten saataville laajan koripallotuotteiden valikoiman. Peli- ja harjoitteluasujen lisäksi valikoimaan kuuluu kaikki tarpeellinen teknisistä asuista treenikasseihin ja vapaa-ajan asusteisiin.

Janne Stude (PuHu), Janne Helenius (Stadium) ja Lasse Laakkonen (PuHu) ovat tyytyväisiä  yhteistyöstä, mikä tämän sopimuksen myötä jatkuu jo yli vuosikymmenen mittaiseksi.

Janne Stude (PuHu), Janne Helenius (Stadium) ja Lasse Laakkonen (PuHu) ovat tyytyväisiä yhteistyöstä, mikä tämän sopimuksen myötä jatkuu jo yli vuosikymmenen mittaiseksi.

“Puma on saanut nyt myös koripallotuotteet valikoimaansa, mikä vahvistaa meidän seurakauppatuotteiden tarjontaa entisestään. Koripallo on kovassa suosiossa Suomessa ja maailmalla joten on hienoa että voimme jatkossa palvella tuotteillamme myös koripalloseuroja. Puma on tullut vahvasti markkinoille. Tästä hyvänä esimerkkinä on, että toimimme jatkossa PuHu Junioreiden varustemerkkinä. On ehdottomasti hieno asia meille, että saamme heti alkuun aloittaa yhteistyön näinkin ison ja merkittävän seuran kanssa kuin PuHu Juniorit”, kommentoi Puman Juha Manner alkavaa yhteistyötä.

Stadiumin Janne Helenius jatkaa: ”Stadiumin ja PuHu Junioreiden kumppanuudelle tulee ensi vuodenvaihteessa täyteen 10 vuotta. Olemme kiitollisia luottamuksesta, ja ylpeitä siitä että saamme puolin ja toisin jakaa tätä kasvutarinaa suomalaisen urheilun saralla. Meidän visionamme on aktivoida maailmaa ja innostaa ihmisiä liikkumaan, joten arvostamme suuresti PuHu Junioreiden jatkuvaa työtä saman asian eteen - mistä osoituksena esimerkiksi Olympiakomitean ja Koripalloliiton myöntämä tähtiseura-merkki, laadukkaasta työstä lasten ja nuorten hyväksi. Vasta solmitun jatkosopimuksen myötä PuHu Juniorit, Stadium sekä Puma, tulevat yhdessä tekemään aktiivisesti töitä sen eteen, että jäsenet saavat nauttia liikkumisesta, ylpeästi seuran logoa rinnassaan kantaen.”

”Olen erittäin iloinen, että pitkäaikainen yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu” kertoo Lasse Laakkonen, yhteistyökumppanuuksista vastaava PuHu Juniorit ry:n hallituksen jäsen. ”Neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä ja kun varustekumppaniksi saatiin vielä Puma, tuli kokonaisuudesta todella hyvä ja kaikille osapuolille kannattava”. 

Yhtenäistä seuravaatemallistoa on seurassa odotettu jo kauan ja olen todella tyytyväinen, että sellaiseen on nyt meillä mahdollisuus. Puman tuotteet ovat tyylikkäitä ja uskon jatkossa törmääväni entistä useammin seura-asuissa ylpeästi edustaviin puhulaisiin eri tapahtumissa ja Vantaan katukuvassa. Tärkeitä tekijöitä kumppaneiden valinnassa oli paitsi tuotteiden laatu, myös saatavuus. Solmimamme kolmikantainen yhteistyö Stadiumin ja Puman kanssa nostaa tuotteiden toimitusajat ja ostamisen helppouden uudelle tasolle”, summaa PuHu Junioreiden toiminnanjohtaja Janne Stude.

Uudet seuratuotteet on saatavilla Stadium Team Salesin seurakaupasta heinä-elokuun vaihteessa. Lisätietoja ja ohjeita tulossa joukkueiden yhteyshenkilöille kesän aikana.