PUHUN PÄÄVALMENTAJAT KAUDELLE 2021-2022

Haastavien koronakausien jälkeen PuHu Junioreiden suunnitelmat tulevalle kaudelle alkavat valmistua ja yhtenä virstanpylväänä voidaan pitää PuHun joukkueiden päävalmentajien julkistamista.

PuHu Juniorit on panostanut viime vuosina vahvasti valmennuksen kehittämiseen sekä rekrytointiin ja työ on tuottanut monella mittarilla erinomaista tulosta. Olemme ylpeitä voidessamme julkistaa myös kaudelle 2021-2022 valmentajarosterin, joka varmasti kestää vertailun kotimaisessa koripallokentässä. Tässä ovat tämän kauden päävalmentajamme:


Naiset & tytöt

Puhuttaret (N1D): Kari-Pekka Klinga
Tytöt U19: julkaistaan myöhemmin
Tytöt U16-U13: Oskari Leino
Tytöt U12: Esko Huotilainen
Tytöt U11: Timo Nieminen
Tytöt U10: Henna Mäntynen
Tytöt U9: Henna Mäntynen
Tytöt U8: Emmi Nyqvist

Miehet & Pojat

PuHu Miehet (M1DB): Mikko Larkas
Pojat U19 & U17: Jani Salo
Pojat U16: Markus Makkonen
Pojat U15: Oskari Leino
Pojat U14: Kalle Rissanen
Pojat U13: Jani Salo
Pojat U12: Mikko Mantere
Pojat U11: Eero Nikkarinen
Pojat U10: Karri Louevuo
Pojat U9: Kalle Salonen
Pojat U8: Esko Huotilainen

Unified-joukkueet

Unified Punainen: Pirjo Pellikka
Unified Valkoinen: Jarkko Pokkinen
Unified Härät: Carola Busi, Iitu Rantanen, Ella Nurminen

Pallokerhot

Pallokerhokoordinaattori: Jenni Kähärä


Päävalmentajien lisäksi joukkueisiin on tässä vaiheessa kiinnitetty jo kymmeniä apuvalmentajia ja täydennysrekrytoinnit jatkuvat edelleen. “Etsimme koko ajan aktiivisesti valmentajia mukaan toimintaamme. Tarkoituksenamme on kasvaa nopeasti ja siihen tarvitsemme hyviä osaajia.” kommentoi PuHun urheilutoimenjohtaja Mikko Larkas. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan PuHussa valmentajana, niin lue lisää täältä ja ole yhteydessä Mikko Larkakseen [mikko.larkas@puhujuniorit.fi, 040 569 8555].

Jos etsit sopivaa joukkuetta itsellesi tai lapsellesi voit olla yhteydessä suoraan joukkueiden päävalmentajiin tai PuHun toimistoon. Joukkueiden päävalmentajien yhteystiedot löydät tästä linkistä.

PuHu Juniorit