PUHU YHTEISTYÖHÖN SAHA TRAININGIN KANSSA. SAMUEL HAANPÄÄ MUKAAN PUHUTTARIEN VALMENNUKSEEN

SAHA-rajattu.JPG

PuHu Juniorit on solminut yhteistyösopimuksen valmennusyritys SAHA Trainingin kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä entinen ammattikoripalloilija ja toinen SAHA Trainingin perustajista, Samuel Haanpää,  liittyy osaksi PuHun naisten edustusjoukkueen eli Puhuttarien valmennusryhmää. SAHA ja Haanpää ottavat vastuulleen joukkueen fysiikkavalmennuksen kokonaisuudessaan alkaen suunnittelusta, ohjelmoinnista ja testauksesta aina henkilökohtaiseen ohjaukseen.

”Mahtavaa saada Samuel mukaan valmennustiimiimme. Hänen ja SAHA Trainingin osaamisen myötä saamme nostettua fysiikkavalmennuksemme huipputasolle ja tarjottua pelaajillemme parhaan mahdollisen ympäristön kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Martsarin kotisali omine punttisaleineen ja oheisharjoittelupaikkoineen antaa meille hyvät puitteet toimia ja tavoitella huippusuorituksia. Samuelin asiantuntemus fysiikkavalmennuksesta on staffiimme hyvä lisä ja uskon, että pelaajataustansa ansiosta hän myös pystyy tuomaan pelaajillemme uusia näkökulmia ja motivaatiota treenaamiseen”, Puhuttarien päävalmentaja Kari-Pekka Klinga kommentoi.

”Olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Puhuttarien nuorten urheilijoiden kanssa. PuHulla on pitkä historia menestyksekkäänä kasvattajaseurana ja itsekin olen saanut pelaajaurani alkuvaiheilla tärkeää kokemusta ja oppia pelaamalla PuHu-paidassa. On todella inspiroivaa olla mukana tässä valmennusryhmässä auttamassa pelaajia kehittymään uudella tavalla”,  kertoo Samuel Haanpää ja lisää: ”Haluamme osaltamme mahdollistaa joukkueeseen harjoitteluympäristön, missä huomioidaan jokaisen valmennettavan yksilöllisyys osana joukkuetta. Fysiikkaharjoittelu tulee olemaan täysin lajilähtöistä ja kaiken harjoittelun tulee parantaa pelaajien sekä joukkueen suorituskykyä pelitilanteissa. Huipulle päästäkseen pelaajan päivittäisen tekemisen on oltava laadukasta ja johdonmukaista. Uskon, että asiat voi aina tehdä hieman paremmin ja tulemme painottamaan kokonaisvaltaisuuden tärkeyttä kaikessa tekemisessämme.” 

PuHun naisten edustusjoukkue, Puhuttaret, pelaa naisten 1-divisioonassa ja sijoittui nousujohteisella kaudella  2020-20211 sarjassa seitsemänneksi. PuHun missiona on edistää ja kehittää lasten ja nuorten koripalloharrastusta Vantaalla ja aikusten edustusjoukkueilla on tässä merkittävä rooli, tarjoten junioreille kehityspolun aina koripallon kansalliselle huipputasolle saakka. 

Lisätietoja Puhuttarien toiminnasta:
Päävalmentaja: Kari-Pekka Klinga | p. 044-0442682
Joukkueenjohtaja: Maarit Korhonen | p. 040 552 2241