ALOITA KORIS - POJAT 2014 STARTTAA TOIMINTANSA JO KESÄLLÄ

PuHu_Juniorit_9049.jpg

Uusi koripallon aloittava ikäluokka, Pojat 2014, aloittaa toimintansa jo näin kesällä. Joukkue tulee harjoittelemaan läpi kesän Sanomalan liikuntahallissa (Sanomatie 1), keskiviikkoisin kello 17:00-18:00. Joukkueen valmennuksesta tulee vastaamaan erittäin kokeneet Esko Huotilainen sekä Mika Uitto. Molemmilla valmentajilla on pitkä kokemus niin lasten kuin nuortenkin valmentamisesta. Esko on toiminut PuHu Junioreissa valmentajana jo kaksi kautta. Mika tulee mukaan uutena kasvona. 

PuHu Junioreiden urheilutoimenjohtaja Mikko Larkas : 

”Koronan runteleman vuoden jälkeen halusimme tarjota seurassa koripallon aloittavalle ikäluokalle mahdollisuuden harjoitteluun jo kesällä. Rajoitukset ovat kevenemässä ja intoa varmasti pelaajan aluilla riittää. Juttelin joukkueen valmennuksen kanssa ja he olivat myös vahvasti tätä mieltä. Valmennus on erittäin osaava ja kokenut ja olen erittäin iloinen, että Esko ja Mika tulevat keräämään 2014 syntyneiden joukkueen PuHu Junioreihin. Esko on ollut erittäin isossa roolissa kääntäessään tyttöpuolen joukkuetta uuteen nousuun ja Mika puolestaan on myös pitkän linjan valmentaja ja seurannut omien poikiensa uraa koripallon parissa. Toivotaan että mahdollisimman moni pelaaja löytää paikalle harjoituksiin jo tänään illalla.”

Joukkueeseen voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä ja jokainen uusi pelaaja saa kokeilla rauhassa lajia kesän aikana. Sitoutuminen joukkueeseen tapahtuu vasta kesäharjoittelun jälkeen. Kokeilujakso on näin siis normaalia pidempi.

Koronarajoitusten takia uusien pelaajien toivotaan ilmoittautuvan mukaan joko suoraan joukkueen päävalmentajalle, Esko Huotilaiselle tai alla olevaan lomakkeen kautta. 

Ilmoittautuminen mukaan Pojat 2014 toimintaan:
Esko Huotilainen – eskokoris@hotmail.com

tai alla olevalla lomakkeella:

JoukkuetiedotteetPuHu Juniorit