NAISTEN JA TYTTÖJEN AKATEMIAOHJELMA KÄYNNISTYY AVOIMILLA HARJOITUKSILLA MA 16.5.

Oletko sinä kiinnostunut harjoittelemaan ja pelaamaan kehityslähtöisessä ja tavoitteellisessa ympäristössä sekä laadukkaassa valmennuksessa? PuHu Junioreiden edustusjoukkueiden rakentaminen kaudelle 2022-2023 on alkanut. Naisten joukkueessa on tapahtunut jo nyt isoja muutoksia, kun naisten ja tyttöjen valmennusvastuu siirtyy seurassa tulevalla kaudella Santeri Savolaisen alaisuuteen.

Santeri Savolainen vastaa PuHu Junioreiden tyttöjen ja naisten valmennuksesta kaudella 2022-23 - Taustakuva: Harri Vallila

Miesten ja poikien valmennuksen puolella pilotoitu akatemiamalli on kerännyt paljon kiitosta ja koettu todella toimivaksi. Nyt, kun saimme Savolaisen palkkauksen myötä tähän mahdollisuuden, haluamme siirtää hyväksi todetut käytännöt myös PuHu Junioreiden tyttöjen valmennukseen.

PUHU JUNIORIT TARJOAA ALUSTAN PELAAJAKEHITYKSELLE

PuHu Junioreiden toiminta-ajatus akatemiaohjelmassa mukana olevien pelaajien osalta on tarjota erinomainen harjoitusympäristö juuri tätä sarjatasoa tarvitsevalle nuorelle pelaajalle. Seura ja joukkue haluaa auttaa tavoitteellisia nuoria urheilijoita eteenpäin kohti seuraavaa porrasta uralla. Tarkoituksena on auttaa pelaajia saavuttamaan itselleen asettamia tavoitteita ja ohjata heitä mahdollisuuksien mukaan eteenpäin ylempiin sarjoihin. Kaiken keskiössä on pelaaja ja hänen kehityksensä sekä pelaajana että ihmisenä.

AVOIMET HARJOITUKSET ALKAVAT MA 16.5.

Kuva: Harri Vallila

Puhuttaret aloittaa kauden 2022-23 joukkueen rakentamisen toukokuun puolessa välissä. Kaikille PuHu Junioreiden toiminnasta kiinnostuneille pelaajille tarkoitetut avoimet kesäharjoitukset alkavat maanantaina 16.5. klo 18:30 Martinlaakson koululla.

Joukkue harjoittelee kesällä 4-8 kertaa viikossa viikosta riippuen. Kesään mahtuu myös muutaman viikon omatoiminen harjoitusjakso. Kesän harjoitusohjelmat jaetaan pelaajille harjoituksissa maanantaina 16.5.

Kaikkia uusia toiminnasta kiinnostuneita pelaajia pyydetään täyttämään oheinen yhteydenottolomake. Lisätietoa voi kysyä valmennukselta:

  • Naiset ja U19 ikäluokka: Santeri Savolainen santeri.savolainen@puhujuniorit.fi

  • 2007-2008 -syntyneet tytöt: Oskari Leino +358 50 4070869 oskari.leino@puhujuniorit.fi