PUHU ON ESITELLYT KORIPALLON SEURATOIMINTAA VANTAAN KOULUILLA

koulukäynti.jpeg

PuHu Juniorit on esitellyt syksyn aikana toimintaansa Keski- ja Länsi-Vantaan kouluilla 1-5 luokkalaisille. Arvokas yhteistyö seuran ja koulujen välillä on kerännyt kiitosta opettajien suunnalta ja toimintaa esittelemässä olleet valmentajat ovat olleet iloisia siitä vieraanvaraisuudesta, joita koulujen suunnalta on tarjottu.

Tunnit ollaan toteutettu turvallisesti ajankohtaan sopivalla tavalla koulujen kanssa yhteistyössä ohjeistukset huomioiden.

Vierailujen yhteydessä PuHu on tarjonnut osallistuneille luokille ilmaisen liikuntahetken ja mahdollisuuden tutustua koripalloon lajina sekä jakanut kouluihin opettajille virikkeitä koripallo- ja liikuntatuntien sisältöihin.

Vierailuiden kautta seuratoimintaan on löytänyt monet uudet pelaajat. Jäsenmäärän nousu on piristänyt entisestään erityisesti nuorempien PuHu-joukkueiden toimintaa. PuHuun on tervetulleita kaikki uudet harrastajat ja harrastusta voi kokeilla maksutta kuukauden ajan ilman sitoumuksia.

Mikäli haluat sopia kouluvierailusta PuHu:n kanssa, voit olla yhteydessä tapahtumakoordinaattoriimme, Pihla Nikkariseen: pihla.nikkarinen@puhujuniorit.fi

Tervetuloa kokeilemaan koripalloa!

PuHu Juniorit