M1DB: WESTSIDE KAAPPASI SARJAPISTEET VANTAALTA

M1DB.jpg
Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

Espoolainen Westside tuli Martinlaaksoon vierailulle perjantai-iltana. M1DB- sarjan kolmannella kierroksella PuHu ei saanut konetta käyntiin ottelun alussa. Westside kiri jo ensimmäisen neljänneksen aikana 17 pisteen etumatkan, jota PuHu ei pystynyt enää saavuttamaan. Loppulukemiksi kirjattiin 71-97.

Korisliigasta tälle kaudelle divariparketeille Westside-paitaan siirtynyt Eldar Skamo (26/7) pelasi varmoin ottein. Myös 32-vuotias Sami Marouf (29/9) oli puhulaisille tällä kertaa liian kova pideltävä.

PuHu Junioreiden peliin valon pilkahdusta toi mm. Tony Rautiainen (15/4) ja Joni Salmi (17pst).

PuHu:n päävalmentaja Mikko Larkas siirtää katseen jo tulevaan:

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

“ Pitää oppia pelaamaan tätä sarjaa. Yksittäinen peli ei voi aiheuttaa tunnetta mihinkään suuntaan. Nyt alla oli iso voitto ja ehkä luultiin että ollaan vähän parempia kuin mitä tällä hetkellä ollaan. Westside on erinomainen joukkue jossa on valtavasti kokemusta. Valitettavasti jäätiin täysin telineisiin ja hävittiin rumasti. Ei uskallettu kamppailla ja tulosta on vaikea mitata. Tärkeintä on se miten ottelun lopputulokseen reagoi. Isoa voittoa ei osattu käsitellä. Nyt edessä on ruman tappion käsittely. Odotan harjoitusviikkoa innolla. “

Tulevat ottelut

Seuraava ottelu pelataan jo torstaina 5.11. Tesoman palloiluhallilla klo 18:30

Kotiin Martinlaaksoon miehet palaa seuraavan kerran pe 13.11 klo 19:30, kun Äänekosken Huima saapuu vierailulle