M1DB: VOITOKAS VIERAILU KARKKILASSA

Kuva Harri Vallila

Kuva Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

Miesten edustusjoukkue vieraili sunnuntaina Karkkilassa. Kauden ensimmäisestä vierasottelusta meinasi tulla jännittävä vielä ensimmäisen puoliajan perusteella. PuHu johti ottelua pelin puolessa välissä 7 pisteelllä. Erityisesti Karkkilan Eemeli Laaksonen ja Hannes Koskinen kannattelivat onnistumisillaan kotijoukketta mukana pelissä. Myös Miikka Luosmaa oli odotetun kova.

Jälkimmäisellä puolikkalla PuHu onnistui nopeuttamaan sekä ryhdistämään omaa peliään seuraavalle tasolle. Onnistumisia tuli laajana rintamana. Kolmannella neljänneksellä PuHu kasvatti eron 20 pisteeseen ja päätösneljänneksen 11-44 rykäisy viimeisteli loppulukemiksi 67-120.

PuHulaisista Trey Hall (20/7/5) oli jälleen mies paikallaan. Pisteiden teossa onnistuivat myös Joni Salmi (19/3s) sekä Mikko Visakko (18/2). Tony Rautiainen keräsi kookasta vastustajajoukkuetta vastaan 10 levypalloa. Stefan Beatovic (14p) upotti koriin kaikki heittämänsä pelitilanneheitot.

PuHu Junioreiden päävalmentaja Mikko Larkas tiivisti ottelun seuraavasti:

ML.jpg

“ Kolme erää pelattiin todella hyvin. Pallo ja pelaajat liikkuivat ja hyökkäyksessä löydettiin vapaat heittäjät. Toinen kymppi oli todella nihkeä. Hyökkäys toimi kohtalaisesti, mutta kävelykoripallolla ei pärjätty Karkkilan isommalle viisikolle. Onneksi kävelykoris jäi yhden erän mittaiseksi. Puolustimme erittäin hyvin, hyökkäsimme joukkueena ja taistelimme hyvin myös irtopalloista. Viimeisessä erässä emme missanneet mistään ja ero kasvoi lopulta todella isoksi. Kuten sanoin, erinomainen peli meiltä. Nyt tärkein asia on tiistain harjoitus. Nautitaan voitosta siihen asti. “