N1D: BC NOKIA HAKI SARJAPISTEET MARTINLAAKSOSTA

07.jpg

Puhuttaret aloitti sarjakauden ensimmäisen kotiottelunsa väkevästi BC Nokiaa vastaan Martinlaakson koululla. PuHu hallitsi ottelutapahtumia avausneljänneksen, mutta Nokia kapusi jo lähelle toisen neljänneksen aikana. Jälkimmäisellä puolikkaalla Nokia onnistui pelaamaan rinnalle ja ohi, lopulta kasvattamaan pisteroa ja ottamaan sarjapisteet Vantaalta. 65-75.

Laura Tuukkanen oli taas tänään kovassa pelivireessä. Hän kannatteli joukkuetta ja tilastoi 18/11 tehot. Nuori Elsa Koskinen sai vastuuta ja onnistui hienosti. Koskinen teki ottelussa 9 pistettä ja kamppaili 4 riistoa.

Nokialla pelaava PuHu Junioreiden kasvatti, Ellen Järvinen (24/3), oli pysäyttämätön. Järvinen onnistui korinteossa tehokkaasti niin kaaren takaa kuin lähempääkin koria.

Puhuttarien päävalmentaja, Kari-Pekka Klinga, kaipaa joukkueelta hyvään tekemiseen vielä tasaisuutta :

klinga.jpg

“ Pitää pystyä pelaamaan 40 minuuttia, jotta tässä sarjassa saadaan voittoja. Pystyttiin haastamaan Nokiaa aina kun pidetiin kiinni sovitusta pelisuunnitelmasta. Pelin sisällä tulee liikaa vääriä valintoja ja pyritään tästä eteenpäin minimoimaan niitä. “