M1DB: SARJAPISTEET JÄIVÄT JYVÄSKYLÄÄN

JyWe - PuHu Juniorit, 83-57

IMG_0174.jpeg

Vuoden ensimmäinen peli pelattiin Jyväskylässä eilen sunnuntaina. Lähtökohdat olivat haastavat, kun useat joukkueen avainpelaajat loistivat poissaolollaan PuHun kokoonpanosta. Jyväskyläläiset tekivät koreja jäätävän kovalla tarkkuudella erityisesti kaaren sisäpuolelta (65%). Niilo Kärkkäinen (24p) oli erityisen vaikea pideltävä. Lopulta JyWe oli parempi lukemin 83-57.

Lahtelainen Luukas Vaara pelasi pirteästi tilastoiden komeat tehot 14/8 ja joukkueen kapteeni Stefan Beatovic (10p/6l/2s/3riistoa) teki odotetun paluun kentille loukkaantumisen jälkeen

Mikko Larkaksen ollessa viikonlopun kiireisenä maajoukkuetehtävissä, valmennuksesta vastasi Juuso Konttinen, joka kommentoi ottelua:

Eilinen ottelu tulee olemaan joukkueellemme erinomainen mahdollisuus kehittyä niissä asioissa, jotka vaativat meiltä vielä harjoittelua. Monen pelaajan vastuu kentällä tapahtuvista asioista on kasvanut lyhyen ajan sisällä ja roolit joukkueen sisällä ovat muuttuneet nopeasti, mistä johtuvat yhteisessä tekemisessä näkyvät haasteet ovat ymmärrettäviä.

JyWe oli erinomainen vastustaja ja tämä ottelu oli meille vaikea erityisesti hyökkäyspäässä. Oikealla asenteella tulemme kuitenkin kääntämään tämän ottelun pitkässä juoksussa voitoksi jos tunnistamme asiat, joissa meidän tulee kehittyä ja pelaajat jatkavat työskentelyä harjoituksissa yhtä periksiantamattomasti kuin tähänkin asti. Tulemme harjoittelemaan hyvin seuraavan viikon ajan, teemme pieniä korjausliikkeitä, pidämme päät pystyssä ja keskitymme seuraavaan otteluun.

Seuraava kotiottelu tänä sunnuntaina 12.1. klo 17:00 Martinlaakson koululla

Jatketaan siitä mihin viime vuonna jäätiin, eli meteliä mökkiin ja mennään kannustamaan miesten edustusjoukkuetta Martsariin! Vastassa sunnuntaina Pyrintö Akatemia B.

Tervetuloa!

PuHu Juniorit