RICOH-TURNAUKSESSA YLI 290 JOUKKUETTA

Jo 21. kerran pelattava RICOH-turnaus kerää jälleen noin 3000 junioria taustajoukkoineen Vantaalle 24.-26.1.2020. Joukkueita on mukana ympäri Suomea ja lisäksi yksi joukkue Virosta. Nuorimmat osallistujat ovat 2012 syntyneitä supermikroja ja vanhimmat U19-junioreita, ja parketille pääsevät myös unified-joukkueet.

Pelejä pelataan viikonlopun aikana yli 640 ja käytössä on 27 kenttää 22 pelihallilla. Kisakanslia sijaitsee tuttuun tapaan Energia Areenalla, ja Areenalla on jälleen mukana myös Korispiste. Yhteistyötä tehdään tänäkin vuonna Helmi Basketin kanssa, heidän hoidossaan on Tikkurilan Urheilutalo.

Alusta asti RICOH-turnauksessa on turnausvieraita kyyditty peli-, majoitus- ja ruokailukoulujen välillä kuljetuspalvelun voimin, ja siitä onkin muodostunut turnauksen ainutlaatuinen erityispiirre. Viikonlopun ajaksi Energia Areenalle rakentuu pienimuotoinen “taksikeskus”, missä naisten 3. divisioonaa pelaavat Wallabyt vastaavat turnausvieraiden puheluihin ja organisoivat kuljetuksia ympäri Vantaata. Vapaaehtoiset kuljettajat ajavat pikkubusseja koko viikonlopun ajan, ja kyseessä onkin yksi viikonlopun suosituimpia vapaaehtoistehtäviä.

Turnausvastaava Arja Nurminen odottaa turnausta jo innolla:

Meillä on seurassa uskomattoman hienoja ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään töitä koko viikonlopun ajan. Kiitos jo nyt jokaiselle! Turnausvalmisteluja helpottaa kovasti, kun voi luottaa siihen, että hommat hoituvat kouluilla ja kentillä varmasti hyvin. Tänäkin vuonna on tulossa iso määrä joukkueita, tervetuloa kaikille!

Otteluohjelmien rakennus on parhaillaan käynnissä, ja ohjelmat julkaistaan tiistaina 14.1 klo 13.

Lisätietoja turnauksesta löydät osoitteesta https://ricoh.torneopal.fi/.

PuHu JunioritRicoh2020, Ricoh