VALMENTAJAESITTELY: SATU LESKELÄ

Esittelemme PuHu Junioreiden valmentajia lähiviikkojen aikana. Tänään vuorossa on 2007-syntyneiden poikien valmentaja, Satu Leskelä, joka avaa omaa valmentajataustaansa:

Adjustments.jpeg

Olen valmentanut lähes keskeytyksettä 28 kauden ajan, josta noin puolet pää-/vastuuvalmentajana ja jälkimmäisen puoliskon enimmäkseen erilaisissa kakkos- ja apuvalmentajan rooleissa. Pääasiassa olen valmentanut eri-ikäisiä junioreita, tyttöjä ja poikia suunnilleen yhtä paljon. Nyt on menossa jo kuudes kausi pojat -07 -joukkueen "varavastuuvalmentajana" Rissasen Kallen tiimissä.

Valmentamisessa hienointa on kokea yhteisiä onnistumisia ja nähdä, miten innostuminen luo kehitystä, vaikka kuinka pientä ja hidastakin. Juuri yllä mainituista syistä valmentaminen tuntuu edelleen mielekkäältä, ja ihmisellä on hyvä olla mielekäs harrastus. Olen itse harjoitellut pelannut hyvin erilaisten valmentajien alaisuudessa eri tasoilla, ja siltä pohjalta voin ymmärtää ja ehkä auttaa monenlaisia pelaajia. Valmennustapahtuman jälkeen on voittopuolisesti parempi mieli kuin ennen sitä! Tavoitteeni valmentajana on yleisesti ottaen se, että jokainen pelaaja saisi mahdollisuuden yltää omalle parhaalle tasolleen eikä kukaan lopettaisi korista ainakaan huonon valmennuksen takia. Konkreettisia tavoitteita on sitten jokaisella kaudella / peliryhmällä erikseen.

Näin pitkältä ajalta muistoihin on kertynyt niin monta ikimuistoista sattumusta ja saavutusta, että en osaa enkä halua nostaa yhtä ylitse muiden. Juhlavaa on aina nähdä entisen valmennettavan pärjäävän koriksessa tai muuten elämässä sekä pysyvän lajin parissa vaikkapa tuomalla lapsensa pallokerhoon.

Olkaa puhulaiset ylpeitä seurastamme, meillä on hyvä meininki ja kehityssuunta! Itse en juuri ehdi seuraamaan muita kuin "omia" pelejä, mutta kannustan ja fanitan etänä ihan kaikkia PuHun jengejä.

Tsemppiä Sadulle ja koko 2007-syntyneiden poikien joukkueelle kevätkauteen!

Mikäli haluat aloittaa koripalloharrastuksen ja liittyä mukaan joukkueeseen, klikkaa alta!

PuHu JunioritMU13, valmennus