VEERA PUUSTINEN VAHVISTAMAAN PUHUTTARIA

Selvä syksyn merkki on kun sataa ropisee; nimittäin pelaajasopimusuutisia.

Veera_Puustinen+2019-09-16+at+15.43.28.jpg

Puhuttaret on kiinnittäneet kovan luokan pelaajan kun kasvattajaseurassaan Hypossa naisten korisliiga kultaa voittanut Veera Puustinen allekirjoitti pelaajasopimuksen ja palaa Puhuttaret-paitaan.

Mestaruuskaudella 174–senttinen laituri nakutti kolmen pisteen heitot tarkkuudella 33,9 %. HyPon ohella Veeralla on puolen kauden verran liigakokemusta myös Forssan Alusta. Veeralla on myös juniorimitali, sillä hän kuului kevään 2011 B-tyttöjen SM-hopeajoukkueeseen.

Hienoa saada lisää kovan luokan tekijöitä kantamaan vastuuta Puhuttarissa. Meillä on nyt Veeran sopimuksen myötä naisten pelaaja runko kasassa, kun Riikka Santalahti, Adele Heiskari, Sofia Heiskari, Laura Vatanen ja Miisa Pylkkänen ovat jo aiemmin allerkirjoittaneet sopimuksensa. Lisäsksi joukkuetta täydennetään Puhun omilla junioripelaajilla, toteaa päävalmentaja Mikko Kurki


Naisten 1-divisioonassa pelaava Puhuttaret toimii tukeakseen junioripolkunsa päättäneitä ja sen loppusuoralla olevia kilpaurheiluun tähtääviä pelaajia. Valmennuksessa huomioidaan yksilöllisesti pelaajien tavoitteet ja kasvatetaan heitä eteenpäin urallaan kohti korkeimpia sarjatasoja. Joukkueet toimii vahvassa yhteistyössä seuran junioreiden kanssa ja toimivat heille esikuvina.