15- JA 16-VUOTIAIDEN POIKIEN VALTAKUNNALLISET AVAUSOTTELUT PELATTIIN VIIKONLOPPUNA

Aluesarjassa pelit jatkuivat LePyn vieraana Espoossa ja kauden ensimmäiset valtakunnalliset ottelut pelattiin viime viikonloppuna Martinlaakson koululla.

LePy – PuHu | 16-vuotiaden poikien 2. divisioona

Leppävaaran Pyrintö oli kovalla joukkueella liikenteessä lauantaiaamun ottelussa, eikä PuHu pystynyt kamppailemaan voitosta. Aluesarjan pelissä Ekrem Atak nousi energisyydellään ja kovalla kamppailupelaamisella esiin samalla kun teki kovat tehot.

p05ylosheitto.jpg

PuHu Juniorit – Korihait | 16-vuotiaiden poikien valtakunnallinen 1. divisioona

Valtakunnallisen 1. divisioonan avauskierroksella PuHu sai vieraakseen Korihait Uudestakaupungista. Koko ottelun ajan kamppailu eteni tasaisesti ja ottelun ratkaisua saatiin odottaa ihan viimeisiin hetkiin saakka. Lopussa Korihait vei sarjapisteet mukanaan lukemin 72-76.

Emre Gündem hallitsi korinalustoja, teki komeasti 26 pistettä, poimi 17 levyoalloa ja otti 4 riistoa.

PuHu:n päävalmentaja Jani Salo kommentoi avausottelua:

”Kokonaisuudessaan meiltä ihan hyvä kauden ensimmäinen ottelu, vaikka tietysti olisimme mieluummin ottaneet tästä sarjapisteet Vantaalle. Pelin ensimmäisellä puolikkaalla oli vielä hieman turhaa hätäilyä, mikä johti pallonmenetyksiin. Siinä paransimme paljon ottelun edetessä. Erityisesti puolustuksessa on tiettyjä asioita, joita pitää tulevissa harjoituksissa vielä painottaa.”  

 PuHu Juniorit – KTP | 15-vuotiaiden SM-sarja (Robert Petersen Cup)

p05aktivointi.jpg

PuHu avasi kauden myös 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin osalta, kun kotkalainen KTP tuli Vantaalle vieraaksi sunnuntaina. PuHu tuli peliin energisesti ja aggressiivisesti puolustaen. Kotijoukkue hallitsi kentän tapahtumia läpi ottelun ja pelasi voiton lopulta lukemin 146-26.

Robert Petersen Cup on 15-vuotiaiden SM-sarja, joka samalla toimii koko kauden ajan kestävänä karsintana kauden 2020-2021 16-vuotiaiden SM-sarjaan.

Jani Salo totesi RPC-ottelun jälkeen:

Hyvä peli koko joukkueelta. Nyt meillä on noin kuukausi aikaa valmistautua ennen seuraavaa Petersen Cupin ottelua. Tuolloin pääsemme kovemman haasteen eteen, kun kohtaamme kotona Martsarissa 14-vuotiaiden sarjassa viime kaudella suomenmestaruuden voittaneen HoNsU:n.

Seuraavat kotiottelut:

  • Eteläinen 2. divisioona: La 2.11. KlaNMKY klo 15:00, Martinlaakson koulu

  • MU16 valtakunnallinen 1. divisioona: La 19.10. LoKoKoFeeniks klo 15:00, Martinlaakson koulu

  • 15-vuotiaat pojat, RPC: Su 3.11. HoNsU klo 10:00, Martinlaakson koulu

 

Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää puhulaista koripalloa!