16-VUOTIAAT POJAT VALMIINA ALKAVAAN KAUTEEN

PuHu Junioreiden 16-vuotiaiden poikien joukkueessa pelaa tällä kaudella 2004 ja 2005 -syntyneitä poikia. Joukkueen kausi on käynnistynyt aluesarjan osalta jo syyskuun alkupuolella, mutta nyt tänä viikonloppuna kausi starttaa myös valtakunnallisissa sarjoissa. Joukkue pelaa tänä viikonloppuna ensin lauantaina 16-vuotiaiden eteläisen alueen 2. divisioonassa LePy:ä vastaan ja valtakunnallisen 1. divisioonan avauskierroksella Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Sunnuntaina alkaa myös 15-vuotiaiden SM-sarja (Robert Petersen Cup), jossa joukkue kohtaa kotkalaisen KTP:n.

Päävalmentaja, Jani Salo, kommentoi kauteen valmistautumista:

Valmistautuminen alkavaan kauteen on sujunut erinomaisesti. Yhdistimme harjoitusrinkiin alkukesästä kaksi ikäluokkaa, jotka eivät aiemmin olleet harjoitelleet yhdessä. Yhteishenki ja harjoittelu on kuitenkin alusta asti ollut hyvällä tasolla.

Tällä kaudella haluamme pelata kovatempoista koripalloa. Puolustamme kovalla intensiteetillä ja teemme asiat vastustajalle vaikeaksi. Hyökkäyspäässä luotamme vahvasti kollektiiviseen joukkuepelaamiseen.

Ennen kauden alkua osallistuimme kolmeen turnaukseen. Elokuun alussa pelasimme Delfin Basketissa kauden ensimmäisiä valmistavia otteluita. Elokuun lopussa haimme vielä lisää pelituntumaa, kun kävimme Viron Rakveressa NG Mini Cupissa ja Espoossa Tallink-turnauksessa.  Nyt olemme hyvin valmistautuneita, kun myös valtakunnalliset sarjat alkavat tänä viikonloppuna.

Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää puhulaista koripalloa:

  • La 5.10. Eteläinen 2. divisioona: LePy – PuHu Juniorit klo 9:30, Karakallion koulu

  • La 5.10. Valtakunnallinen 1. divisioona: PuHu Juniorit – Korihait klo 15:00, Martinlaakson koulu

  • Su 6.10. 15-vuotiaiden SM-sarja (RPC): PuHu Juniorit – KTP klo 12:00, Martinlaakson koulu

751faba4-c1f3-42a4-9e45-424aa7515c5a.jpg
MU16_TALLINK.JPG
MU16_DELFIN.jpg