PuHu Juniorit on nyt lasten, nuorten ja aikuisten Tähtiseura

PuHu Juniorit on saanut lasten ja nuorten Tähtiseura-merkin jo 2018, ja tämän vuoden toiminnan auditoinnin yhteydessä seuralle myönnettiin myös aikuisten toiminnan laadusta kertova Tähtiseura-merkki.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​

Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseura-merkin omaavassa seurassa voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.

”Tähtiseura laatuohjelmana varmistaa, että pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Olen todella iloinen ja ylpeä molemmista Tähtimerkeistä, ne ovat merkkejä erinomaisesti tehdystä työstä, ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!” iloitsee seuran puheenjohtaja Antti Saarinen.

PuHu Junioreissa on aikuisten kuntokorista, useita aikuisten eri divisioonissa pelaavia joukkueita, aikuisten unifiedjoukkueita sekä miesten ja naisten aikuisten edustusjoukkueet. Aikuisten joukkueet ovat tärkeä osa seuraa, ja tarjoavat junioripelaajille mahdollisuuksia jatkaa pelaamista juniorivuosien jälkeen.

Pihla Nikkarinenpuhuperhe