PuHun sääntömääräinen kevätkokous 2022

PuHu Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin perjantaina 27.5.2021 Myyrmäen urheilutalolla. Kevätkokouksen asialistalla oli sääntömääräiset asiat, eli siellä esiteltiin ja vahvistettiin seuran hallituksen valmistelemat pitkäntähtäimen ja seuraavan kauden toimintasuunnitelmat, talousarvio sekä jäsen- ja toimintamaksut. Kokouksessa myös valittiin seuran hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle.

 

Seuran strategiassa ja toimintasuunnitelmassa ei ole tehty muutoksia viimeisen kauden aikana ja seura jatkaa missionsa mukaisesti koripalloharrastuksen edistämistä ja kehittämistä Vantaalla ja nojaa toiminnassaan seuran arvoihin, kasvuvisioon ja vahvaan seurayhteisöön. PuHu tarjoaa tulevallakin kaudella mahdollisuuden sekä kilpa- että harrasteurheiluun eri ikäryhmissä erityisryhmien Unified-toimintaa unohtamatta.

 

Kulunut kausi on ollut PuHulle monella mittarilla onnistunut. Jäseniä ja lisenssipelaajia on seurassa enemmän kuin koskaan, jo lähes 700. Urheilullinenkin menestys on ollut monella rintamalla erinomaista. Vantaan Energia-turnauskin saatiin lopulta vietyä läpi onnistuneesti ja sen myötä myös seuran talous on saatu koronakausien jälkeen parempaan tasapainoon. Jäsen- ja toimintamaksut päätettiin pitää tulevalle kaudelle ennallaan. Tulevalla kaudella Vantaan kaupungin liikuntatilat muuttuvat maksullisiksi myös junioriurheilijoille, minkä lisäksi seuran kasvua ja kehitystä mahdollistamaan seuraan palkattiin alkavaksi kaudeksi yksi uusi päätoiminen valmentaja lisää. Toimintamaksujen ennallaan pitäminen mahdollistaa sen, että kasvavien kustannustenkin myötä seuran talousarviossa päädytään suunnilleen ns. nollatulokseen.

 

Toimintamaksujen osalta seurassa siirrytään kuukausilaskutukseen. Näin yksittäiset maksuerät pienenevät, mitkä toivottavasti auttavat perheitä siinä, ettei maksurasitus muodostu kerralla liian suureksi. Kauden 2022-2023 toimintamaksut voit katsoa tästä linkistä.

PuHu Juniorit ry:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Antti Saarinen. Kokouksessa ei ollut muita ehdokkaita puheenjohtajan tehtävään eli varsinaista äänestystä ei valintaan tarvittu. Erovuorossa hallituksen jäsenistä oli Mira Filatkin, Juho Koikkalainen ja Henry Hietavala. Näistä Hietavala ei asettunut enää ehdolle uudelle kaudelle. Lämmin kiitos tässä vaiheessa Henkalle monista vuosista PuHun hallituksessa ja tärkeästä työstä seuran kehityksen eteen.

Juho Koikkalainen ja Mira Filatkin valittiin jatkamaan hallituksessa seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Hallituksessa jatkavat myös Maarit Korhonen, Sami Vuorinen, Lasse Laakkonen ja Tuomas Raitila, jotka ovat vuorostaa erovuoroisia ensi keväänä. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin lisäksi Kaisa Väistö-Nurminen ja Pasi Saarnivaara. Lämpimästi tervetuloa mukaan Kaisalle ja Pasille! Esittelemme uudet hallituksen jäsenet sekä hallituksen vastuualueet myöhemmin kesäkuussa kun uusi hallitus on järjestäytynyt ja aloittanut varsinaisen toimintakautensa.

PuHu Juniorit