YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS PIDETTIIN EILEN MAANANTAINA

17.5.2021 pidettiin seuran sääntömääräinen kevätkokous, joka järjestettiin etäkokouksena johtuen vallitsevista rajoituksista. Kokouksessa esiteltiin mm. hallituksen laatimat toimintasuunnitelma ja tulevan kauden talousarvio jäsen- ja toimintamaksuineen. Näiden lisäksi valittiin seuran puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Toimintasuunnitelma

PuHu Junioreiden pikäntähtäimen suunnitelman perusteet on määritelty pari vuotta sitten ja nyt ne on kiteytetty ”PuHu Juniorit 2025” strategian perusteiksi. 

STRATEGIAN KULMAKIVET.png

Strategiasta on johdettu viisi ohjaavaa teemaa, ns. Strategian aloitusviisikko, joihin lyhyen tähtäimen toimintasuunnitelma ja tekeminen pohjautuu.

STRATGIAN ALOITUSVIISIKKO.png

Jäsen- ja toimintamaksut sekä talousarvio

Kauden 2021-2022 seuran jäsenmaksu on 60€. Toimintamaksuihin tuli korotuksia kautta linjan. Tärkeää huomioida, että jatkossa toimintamaksut sisältävät myös sarjapelien tuomarimaksut juniorijoukkueilla. Tällä muutoksella haluttiin helpottaa niin joukkueiden, kuin seuran hallinnollista työtä ja vähentää sisäistä laskuttamista. Toimintamaksujen laskutusrytmiä myös muutettiin ja jatkossa esimerkiksi vanhemmissa ryhmissä laskutus tapahtuu joka toinen kuukausi. Useat perheet ovat toivoneet tiuhempaa laskutusrytmiä ja tämä muutos mahdollistaa myös tasaisemman kassavirran seuralle.

Tulevan kauden talousarvio on selkeästi ylijäämäinen. Nyt päättyvän kauden peruuntunut Vantaan Energia- turnaus aiheutti taloudellisesti ison loven seuran kassaan. Seuralla on tärkeää olla riittävä kassa yllättävissä tilanteissa ja toisaalta olemme jo vuosia tasaisin väliajoin selvittäneet mahdollisuuksia ja tarpeita investoida omiin olosuhteisiin. Talousarviossa on huomioitu myös se, että meidän on tarvittaessa selvittävä kaudesta läpi ilman järjestettävän turnauksen tuottoja.

Seuran puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet

Seuran puheenjohtajana jatkaa Antti Saarinen. Hallituksen jäsenistä erovuoroisena olivat Sami Vuorinen, Maarit Korhonen, Lasse Laakkonen ja Tuomas Raitila. Heidät kaikki valittiin hallitukseen myös seuraaviksi kahdeksi kaudeksi.

Seuran hallituksen muut jäsenet ovat Juho Koikkalainen, Mira Filatkin ja Henry Hietavala.

Seura tiedottaaPuHu Juniorit