TAPAHTUMAKOORDINAATTORI PIHLA NIKKARINEN SIIRTYY UUSIIN HAASTEISIIN

Pihla Nikkarinen siirtyy PuHu Junioreiden tapahtumakoordinaattorin tehtävistä työurallaan eteenpäin uusien haasteiden pariin ja on toimiston vahvuudessa vielä tämän viikon loppuun saakka. Hienoa on kuitenkin todeta, että Pihla on edelleen mukana PuHun toiminnassa valmentajan roolissa.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Antti Saarinen kiteyttää kiitoksensa:

”Nyt poikkeuksellisena aikana hänen ahkeruutensa ja huolellinen asenne tekemiseen on ollut erityisen tärkeää ja Pihla onkin ollut tärkeässä roolissa koronan tuomien haasteiden taklaamisessa sekä oikea-aikaisessa viestinnässä. Iso kiitos Pihlalle ja tsemppiä tulevaan!”

Nikkarinen kiittää PuHu-perhettä:

"Olen saanut työskennellä PuHussa huikeiden ihmisten kanssa, ja päässyt tekemään ja kokemaan paljon erilaisia asioita treeneistä turnaukseen ja koulukäynneistä lockdowniin. PuHussa on paljon huippuja tyyppejä, ja hyvä tekemisen meininki ja paljon on yhdessä koettu ja touhuttu, mutta nyt on kuitenkin aika lähteä kohti uusia seikkailuita. Valtavan iso kiitos koko PuHu-perheelle, erityisesti Arjalle, Mikolle, Janille, Oskulle, Hennalle ja Kasalle!"

Kaikilta PuHu Junioreilta iso kiitos Pihlalle yhteisestä ajasta! Myös toimistokoiraa, Tuiskua, tulee ikävä.

Seura tiedottaaPuHu Juniorit