JOUKKUEHARJOITTELU PYÖRÄHTÄÄ KÄYNTIIN 18.5

PuHun joukkueharjoittelu käynnistetään jälleen ensi maanantaina 18.5.2020 pienryhmissä ja ulkokentillä. Harjoittelu tapahtuu Myyrmäen urheilutalon (Biitsi) sekä Myyrmäen urheilupuiston (Urheilupuisto) kentillä, ja valmennuksesta vastaavat PuHun omat valmentajat.

Harjoitusaikataulut ja ohjeistus

Seura on jakanut joukkueille harjoitusvuorot (kts. kuva). Harjoittelu tapahtuu maksimissaan 10 hengen ryhmässä (9 pelaajaa ja 1 valmentaja). Harjoitusryhmät pysyvät kiinteänä koko toukokuun ajan (18.5.-29.5.2020), ja sama valmentaja valmentaa aina samaa pienryhmää. Joukkueet tullaan jakamaan joko kahteen tai neljään ryhmään. Seuran jakamissa harjoitusvuoroissa harjoitusaika on 80 minuuttia. Harjoitukset toteutetaan siten, että ryhmät tulevat paikalle vuoron alkaessa ja siirtyvät fysiikkaharjoitukseen tai poistuvat harjoituksista, ennen toisen ryhmän saapumista.

Toukokuun harjoitusajat

Toukokuun harjoitusajat

Kahdessa ryhmässä harjoittelevat joukkueet harjoittelevat jokaisissa harjoituksissa sekä koripalloa, sekä fysiikkaa. Neljään ryhmään jaettavat joukkueet harjoittelevat, tiloista johtuen, kerralla joko fysiikkaa tai koripalloa. Jokaiselle neljään ryhmään jaetulle joukkueelle tulee viikkotasolla joka tapauksessa sekä koripalloa että fysiikka.

Jokaisen pelaajan tulee käydä ilmoittautumassa harjoituksiin MyClubissa, jotta ryhmäjaot saadaan tehtyä ajoissa!

Ryhmäjaot tehdään seuraavin perustein:

Ohjeet harjoituksiin

Ohjeet harjoituksiin

  • Sukulaissuhteet – sisarukset samassa ryhmässä

  • Samalla luokalla olevat lapset – sama luokka tai sama koulu

  • Kaverisuhteet – nähneet koronakaranteenin aikana säännöllisesti, naapurit yms.

Toivottavaa on, että jo kotona käytäisiin läpi ohjeistus harjoituksia koskien. Seuran säännöt harjoittelua koskien kuvassa alhaalla. Suosituksena on lisäksi, että kaikilla olisi harjoituksissa päällä pitkähihainen paita. Tavoitteena on varmistaa kaikille turvallinen paluu koriksen pariin! Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä, ja takana pitää olla vähintään kaksi täysin oireetonta päivää ennen tapahtumiin osallistumista.

Kesästä luvassa lisätietoa, elokuulle lisätty leiri

Kesäkuun harjoituksista tiedotetaan lisää heti, kun Vantaan kaupungin salivuorotilanne selkenee. 2008-2012-syntyneille on tarjolla kaksi kesäleiriä kesäkuun alussa ja uutuutena leiri myös elokuussa ennen koulujen alkua. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta https://puhujuniorit.fi/leirit.

Nähdään ulkokentillä!

PuHu Junioritharjoitukset