M1DB: TEAM PAJULAHTI KAATUI PUHUN KÄSITTELYSSÄ MIESTEN SARJA-AVAUKSESSA

M1DB alkoi kotikentällä Martinlaakson koululla sunnuntaina Team Pajulahtea vastaan. PuHu onnistui luomaan piste-eroa ensimmäisellä puoliajalla, eikä Pajulahti onnistunut toisella puoliskolla enää nousemaan voittotaisteluun. Lopputulos: 83-68.

PAJULAHTI.jpg

PuHun joukkueen kokoonpano on muuttunut viime kaudesta. Mukaan on tullut paljon hyviä vahvistuksia. Vaihtorotaatio pyöri tiuhaan ja kentällä oli koko ajan tuoreita jalkoja pitämässä korkeaa intensiteettiä yllä. 16-vuotias Ville Karhu (7pst) pelasi ensimmäisen virallisen sarjapelinsä aikuisten tasolla ja esiintyi vahvasti. Selkeiten vastuunkantajaksi nousi nyt kolmatta kauttaan PuHu:ssa pelaava, Niki Ahola (20/6), joka oli kovassa hettovireessä . Ahola upotti kolmen pisteen heittonsa 5/8.

Pajulahden pisteidenteosta vastasi joukkueensa seitsemästä sisään menneestä kolmen pisteen heitosta viisi heittänyt Toni Soininen (19/7).

PuHu Junioreiden päävalmentaja, Mikko Larkas kommentoi ottelun jälkeen:

MLPAJULAHTI.jpg

“Ensimmäinen peli taputeltu. Ottelu oli hyvin tyypillinen kauden avaus. Aaltoilevaa pelaamista ja yhteispelin hakemista molemmissa päissä. Saimme joukkueen lopullisesti kasaan viikko sitten ja se valitettavasti näkyy vielä. Tärkeimmät asiat ovat ne, että sarja päästiin avaamaan vaikeista olosuhteista huolimatta ja vielä kotivoitolla. Team Pajulahti on hyvä lisä sarjaan. Hyvin valmennettu joukkue joka tulee varmasti voittamaan pelejä tässä sarjassa. Meillä itsellämme on vielä paljon tekemistä, että pääsemme sille tasolle millä haluamme pelata. Tähän auttaa laadukas harjoittelu ja se on taas tämän viikon suurin tavoite.”