U13 tyttöjen kausi starttailee - tervetuloa mukaan!

Tällä viikolla alkoi vantaalaisilla lapsilla koulu, niin myös meidän joukkueen tytöillä. Syksyn harjoitukset tytöt ovat aloittaneet aiemmin ja täysi tohina on jo päällä. Uusia tyttöjä on taas tullut kivasti kokeilemaan koripallon ihanaa ja ihmeellistä maailmaa, joukkoon toki mahtuu aina uusia tyttöjä. Meille kaikki ovat yhtä tervetulleita, sekä pidempään jo pelanneet että harrastusta vasta harkitsevat.

20190808_191728.jpg


Kauden alustavat suunnitelmatkin ovat jo muodostuneet ja ensimmäinen koitos meillä on Tallink-turnaus Espoossa jonne lähdemme kolmen joukkueen voimin.

Ensimmäiseen yhteiseen ulkomaan turnaukseen tytöt lähtevät marraskuun alussa. Tytöt lentävät Tukholmaan mistä matka jatkuu Södertäljeen Telge Openiin. Telge Openissa kolmella joukkueella on vastassa pääosin ruotsalaisia joukkueita, mutta mahdollisesti myös joku tanskalainen.

Kevään turnaukset alkavat seuran omalla Ricoh turnauksella tammikuussa. Keväällä osa tytöistä matkustaa pelaamaan Latviaan ja osa Viroon.

Jos sinusta tuntuu, että haluat tulla meidän iloiseen joukkoomme mukaan ota rohkeasti yhteyttä päävalmentaja Katjaan katja.nenonen@hotmail.com tai jojo Miraan filamira79@gmail.com p.050 470 3305.