PUHUTTARIIN KOLME UUTTA PELAAJAA!

Adeleide Heiskari, Sofia Heiskari ja Riikka Santalahti siirtyvät TikS:ta PuHuttariin

Tulevaan kauteen valmistautuva Puhuttaret on solminut pelaajasopimukset Karhun Poikien kasvattien Adele Heiskarin, Sofia Heiskarin ja Riikka Santalahden kanssa.

Kaikki siirtyvät Puhuttariin Tikkurila-Seurasta, jossa he ovat olleet voittamassa muun muassa U16 SM pronssia.

Sentterinä viihtyvä Adele pelasi viime kaudella U19 valtakunnallisessa ykkösdivarissa yli 27 minuutin keskiarvolla jossa syntyi ottelua kohden 18,2 pistettä ja 9,0 levypalloa.Saavuttaen joukkueensa kanssa hopeaa. 

”Kiva päästä uusiin haasteisiin ja ottaa seuraava askel pelaajapolullani. Innolla odotan tulevaa kautta mitä se tuo tullessaan Puhuttarien joukkueessa. Toivon paljon onnistumisia ja kehittymistä sekä joukkueen että itseni puolesta”, kommentoi Heiskari.

Laiturit Riikka ja Sofia pelasivat myös viime kaudella U19 valtakunnallisessa ykkösdivarissa Adelen kanssa samassa joukkueessa. 

”Hyvillä fiiliksillä tulemme Puhuttariin ja odotamme innolla tulevaa kautta sekä sitä, että pääsemme treenaamaan ja pelaamaan uuden joukkueen kanssa. Henkilökohtaisinatavoitteina meillä on mennä eteenpäin pelaajina, mutta myös auttaa joukkuetta kaikilla mahdollisilla tavoilla”, Riikka ja Sofia toteavat.

PuHu-yhteisö toivottaa nämäkin uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi seuraan!

Lisätiedot: 

Maarit Korhonen 040 552 2241j