19-VUOTIAIDEN ALUEFINAALEISTA KAKSI KULTAMITALIA

aluefinaalitmu19.jpg

Espoossa pelattiin tänä viikonloppuna vanhimpien junioreiden aluesarjojen kärkisijoituksista. 19-vuotiaat pojat voittivat I divisioonan aluemestaruuden ja 19 tytöt voittivat kirkkaimman mitalin II divisioonan loppupeleissä.

U19 pojat I divisioona:

19-vuotiaat pojat avasivat aluefinaaliviikonlopun I divisioonan välierässä voitolla WB-Panttereista lukemin 83-67. Välierän parhaaksi pelaajaksi valittiin Riku Pöllänen. Finaalissa pojat voittivat aluemestaruuden kaadettuaan Westsiden lukemin 72-90. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Niki Juntunen.

aluefinaalitlij.jpg

U16 ikäiset pelaajat Joona Salminen, Iivari Järvinen ja Lassi Salden ovat päässeet haastamaan itseään vanhemman ikäluokan peleissä tärkeänä osana joukkuetta.

U19 tytöt II divisioona:

PuHun U19 tytöt varmisti paikkansa II divisioonan finaaliottelussa voitettuaan välierässä Karkkilan Urheilijat lukemin 49-70. Tämän päiväinen finaali Honkaa vastaan ratkesi jännittävien vaiheiden jälkeen PuHu:n 70-71 voittoon. 

aluefinaalitwu19.jpg

Onnittelut molemmille joukkueille!