Pojat U16 (2004-05) - Aloitusinfo pe 17.5.

U16INFOBANNERI.png

Pojat U16-ikäluokan (2004-2005) aloitusinfo kaikille PuHu Junioreiden toiminnasta kiinnostuneille pelaajille ja vanhemmille järjestetään Martinlaakson koulun auditoriossa Pe 17.5.2019 klo 18:00-19:30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja uudet puhulaiset seurataustasta riippumatta.

Kausi 2018-2019 etenee kovalla vauhdilla kohti päätöstään ja pikkuhiljaa aletaan valmistautumaan uuteen alkavaan kauteen. PuHu Junioreissa pelaajille tarjotaan korkeatasoinen harjoitusympäristö, jossa jokaiselle on omaa motivaatio- ja taitotasoa vastaavaa toimintaa. Tuemme pelaajien etenemistä kilpaurheilun polulla kohti omien tavoitteiden saavuttamista laadukkaassa harjoitusympäristössä ja panostamalla joukkueen valmennukseen. Pelaajalla on myös halutessaan mahdollisuus harrastaa koripalloa kevyemmin tavoittein.

Joukkue pelaa alkavalla kaudella U15 ikäluokan Robert Petersen Cupia, joka toimii samalla SM-karsintana seuraavan kauden SM-sarjaan. U16-pojat osallistuu valtakunnallisen sarjan karsintaan syksyllä. Lisäksi joukkue pelaa alueen sarjoja.

2004-2005 -syntyneiden poikien uudeksi päävalmentajaksi on nimetty seuran ammattivalmentaja Jani Salo. Muista joukkueen valmentajista tiedotetaan vielä myöhemmin lisää.

”Innolla ja odottavaisin mielin kohti tulevaa kautta. Meillä on -04 ja -05 ikäluokissa hyvin harjoittelevia pelaajia, joita on hienoa päästä valmentamaan. Kauteen valmistautuminen alkaa heti kesällä. Laadukkaan kesäharjoittelun merkitys korostuu tässä ikävaiheessa. Avataan lisää toukokuussa avoimessa infotilaisuudessa” kommentoi Jani tuoreen nimityksen jälkeen.

Jani Salo on valmentanut uransa aikana laaja-alaisesti eri ikäisiä tyttö- ja poikapelaajia pelaajapolun eri vaiheissa hyvällä menestyksellä. Viimeiset kaksi kautta hän on toiminut mm. PuHu Junioreiden 19-vuotiaiden poikien päävalmentajana. Tulevalla kaudella Jani vastaa 16-vuotiaiden poikien valmennuksen lisäksi Länsi-Vantaan yläkouluikäisten Urhea-toiminnan akatemiavalmennuksesta. Jani valittiin kevään 2019 hakuprosessissa suorittamaan Suomen Koripalloliiton HKVT-koulutusta, joka on korkein Suomessa järjestettävä koripallovalmentajakoulutuksen taso. HKVT-tutkinnon suorittaminen antaa valmentajalle kelpoisuuden toimia nuorten maajoukkueiden valmentajana sekä päävalmentajana kaikilla kansallisen koripallon sarjatasoilla.

Tervetuloa tilaisuuteen!