N1D: PUHUTTARILLE TÄRKEÄ VOITTO LAPPEENRANNASSA

Naisten 1. divisioonassa Puhuttaret voittivat sunnuntaina Catz kakkosen Lappeenrannassa pistein 55-57. Wilma Lindqvistin kolmonen reilu minuutti ennen ottelun loppua venytti eron neljään pisteeseen, ja vaikka Roosa Kosonen vielä onnistui kaventamaan eroa vapariviivalta, eivät vantaalaiset enää voitosta luopuneet. Lopputulos oli erityisen tärkeä, koska Catz kakkone ja Puhuttaret taistelevat samoista sijoituksista HNMKY:n ja Katajan kanssa.

Puhuttarien onnistujia sunnuntaina olivat erityisesti PuHu-kasvatit Nanna Räty (15/4/3s), Wilma Lindqvist (14/1/5r) ja ensimmiäistä kauttaan aikuisten sarjassa pelaava, vasta 15-vuotias Elsa Koskinen (10/1), joka upotti kahden pisteen heittonsa huikealla 80% tarkkuudella. Päävalmentaja Mikko Kurki kommentoi peliä:

“Hyvä treeniviikko alla ja lähdimme tosi luottavaisin mielin peliin. Koko joukkue puolusti ja kamppaili mahtavasti. Hienoa oli nähdä U19-ikäisten Johanna Rädyn,Elsa Koskisen ja ensiesiintymisen tehneen Wilma Lindqvistin onnistumiset hyökkäyspäässä. Petrattavaa on, mutta hyvällä itseluottamuksella kohti seuraavia pelejä!”

Puhuttarilla on seuraava tärkeä ottelu heti ensi sunnuntaina, kun Martinlaaksoon saapuu vieraaksi sarjassa tasapisteissä oleva HNMKY. Peli alkaa klo 17, ja sisäänpääsyn tarjoaa Stadium. Tervetuloa!

PuHu Juniorit