N1D: PUHUTTARILLE KAUDEN ENSIMMÄINEN VOITTO

Puhuttaret avasivat voittotilinsä voittamalla Joensuun Katajan sunnuntaina pistein 46-40. Ottelu eteni tasaisesti, ja puoliajalle mentiin vielä Katajan hienoisessa johdossa. Viimeisen erän aikana kotijoukkue teki kuitenkin kovia koreja, ja Kataja ei enää saanut kirittyä eroa umpeen. Puhusta onnistuivat erityisesti kapteeni Miisa Pylkkänen (15/8/4s), jonka +/- lukema oli huikeat 20. Adele Heiskari (8/11/3t/3s) ja Veera Puustinen (8/7/5r) täyttivät ruutunsa myös mallikkaasti.

Päävalmentaja Mikko Kurki kommentoi peliä seuraavasti:

”Oltiin valmistauduttu Katajan pelien poisottamiseen normaalia enemmän ja myös avainpelaajien vahvuuksien poisottamiseen. Samalla oli tarkoitus pitää tempoa yllä koska tiedettiin, että pelaavat kapealla rosterilla. Kärsivällisyys palkittiin, vaikka oma heittopeli oli aivan hukassa. Tärkeä voitto ja kaikki kamppailivat kiitettävästi”

Puhuttaret jatkaa pelejä seuraavan kerran vasta 24.11, kun luvassa on vieraspelireissu Lappeenrantaan Catz kakkosen vieraaksi. Kotiluolaan Puhuttaret palaavat 1.12 ja tuolloin vastassa on HNMKY. Kiitos eiliselle runsaslukuiselle yleisölle!