PUHU JUNIORIT RY HAKEE TOIMINNANJOHTAJAA

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla.

Haemme nyt

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä

Menestyäksesi tehtävässä

Yhdistyksen henkilöstön ja asetettujen tavoitteiden johtaminen on keskeinen tehtäväsi arjessa. Taloushallinto ei ole sinulle vieras asia ja budjetin laadinta sekä muut suunnittelu- ja kehitystehtävät ovat sinulle tuttua työtä. Palkka- ja taloushallinnossa apunasi on ulkoistettu kumppani, mutta sinulta vaaditaan kuitenkin perusasioiden hallintaa toimiessasi yhteyshenkilönä ulkoisen palveluntarjoajan suuntaan. 

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä, kykenet johtamaan urheiluseuran arkea ja ratkomaan eteen tulevat ongelmat. Pystyt edistämään seuralle asetettuja tavoitteita ja kehittämään seuraa.  Luot innostavan työilmapiirin ja osaat motivoida sekä tukea koko organisaatiota. PuHu Junioreissa johdat kuuden päätoimisen työntekijän lisäksi kymmeniä osa-aikaisia valmentajia sekä lukuisia vapaaehtoisia toimijoitaerilaisissa tehtävissä. 

Koska johdat koripalloseuraa, olet luonnollisesti kiinnostunut urheilusta ja koripallosta lajina. Lasten ja nuorten liikkuminen on sinulle tärkeää. Sidosryhmätyöskentely on tehtävässä avainroolissa ja odotamme sinulta tehtävään sopivaa verkostoa ja kykyä verkostoitua. Seuralle tärkeitä sidosryhmiä ovat muun muassa Vantaan kaupungin eri organisaatiot, toiminta-alueemme oppilaitokset, sponsorit ja muut yritykset, vantaalaiset urheiluseurat, Koripalloliitto sekä muut urheilujärjestöt.

Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää hyvämaineista ja vakavaraista koripalloseuraa yhdessä muun henkilöstön ja hallituksemme kanssa. Haluamme olla kansallisesti merkittävä koripallon kasvattajaseura sekä merkittävässä roolissa vantaalaisten lasten ja nuorten liikuttajana sekä yhteiskunnallisena toimijana. Pääset mukaan PuHu-perheeseen - yhteisöön, jossa on tunnetta ja josta saa tukea. PuHu-perhe on yhteisö, johon on helppo kiinnittyä ja jossa saa tuntea yhteenkuuluvuutta.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, palkkapyyntösi ja CV:si 22.3.2024 mennessä osoitteeseen antti.saarinen@puhujuniorit.fi 
Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Antti Saarinen puhelimitse torstaina 14.3. klo 16:00-17:00 ja keskiviikkona 20.3. klo 16:00-17:00 numerossa 040 760 2875 tai sähköpostitse antti.saarinen@puhujuniorit.fi 

Seura tiedottaaJS