KESÄLEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla PuHun leirejä!

Ensimmäinen leiriviikko leireillään yhdessä käsipalloseura Atlaksen kanssa Energia Areenalla 3.-7.6, ja toisella viikolla 10.-14.6 pidetään PuHun oma leiri Martinlaakson koululla.

Yhden leirin hinta sisältää leiripaidan sekä lounaan, välipalan ja ohjauksen kaikkina päivinä. Molemmat leirit ovat avoimia kaikille 2012-2017-syntyneille junioreille.

Luvassa kummallakin viikolla myös yllätysvieraita, hauskaa yhdessä oloa ja tutustumista uusiin kavereihin ja lajeihin! Ohjelmaa on maanantaista perjantaihin klo 9-15, ja leiriläiset voivat olla paikalla klo 8:30-16.

Järjestäjien puolesta leiriläisiä ei ole vakuutettu, joten huolehdithan tarvittaessa vakuutusasiat kuntoon ennen leiriä.

Yhden leirin hinta on 180€, ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50€ varausmaksu, ja loppumaksu laskutetaan toukokuussa ennen leiriä. Leirin hinta tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen leirin alkua. Huom! Leiri järjestetään, jos osallistujia on yhteensä vähintään 20. Ilmoittautuminen päättyy 15.5. Jos pelaaja ilmoittautuu PuHun kautta sekä Vantaa Summer Campille, että PuHun kesäleirille, on yhteishinta 310€ (Ilmoittaaksesi lapsen molemmille leireille, lähetä viesti pihla.nikkarinen@puhujuniorit.fi).

Tervetuloa mukaan!

Pihla Nikkarinen