Tuleva graafinen suunnittelija Sanna Kangas vietti syksyn työharjoittelussa PuHussa

Vantaan ammattiopisto Varian toisen vuoden opiskelija Sanna Kangas suoritti syksyllä seitsemän viikon työharjoittelun PuHun toimistolla osana media-alan opintojaan. Kokemus oli kaikinpuolin opettavainen ja muutenkin hyvä, Sanna sai arvokasta työkokemusta ja nyt toimistollakin ollaan viisaampia kuin ennen. Liikunta-alan opiskelijoita seurassa on ollut harjoittelussa aiemminkin, mutta media-alan osaaja toi tekemiseen uusia ulottuvuuksia.

Harjoittelupaikkana urheiluseura oli erilainen, kuin mihin Sannan opiskelutoverit suuntasivat:

”Molemmat veljeni pelaavat PuHussa ja vaikka omaa koristaustaa ei ole, niin ajattelin seuran olevan paikka, missä voisin kehittyä ja oppia ja missä myös osaamisestani olisi hyötyä käytännössä” Sanna kertoo.

”Opimme paljon uutta, esimerkiksi kuinka paljon (vähän!) aikaa alan tulevalta ammattilaiselta meni erilaisten töiden toteutukseen. Myös moni juttu, minkä ajattelimme olevan tosi vaikeita, olikin Sannalle ihan peruskauraa” hymyilee Sannan ohjaajana toiminut seurakoordinaattori Pihla Nikkarinen.

Syksyn aikana Sanna muun muassa päivitti erilaisia materiaaleja, suunnitteli useita eri logoja ja mainoksia ja oli muutenkin osana toimiston arkea. Koulun penkille palaamista hän innolla:

 ”On ollut tosi mukava ja rento syksy, ja nyt on kivaa palata taas opintojen pariin!”

Iso kiitos Sanna ja paljon tsemppiä jatkoon!

Pihla Nikkarinen