Mikko Larkas kansainväliseen ICAB-koulutukseen Yhdysvaltoihin

PuHun urheilutoimenjohtaja ja Susijengin valmentaja Mikko Larkas on valittu Yhdysvaltojen Olympiakomitean ja Delawaren yliopiston järjestämään International Coaching Apprenticeship in Basketball (ICAB) -koulutukseen.

Koulutuksessa kehitetään sekä valmentajien koripallovalmennustaitoja ja samalla tutustutaan pintaa syvemmältä Yhdysvaltojen yliopistomaailmaan lajin sisältä.

Puolivuotinen koulutusohjelma sisältää etäkoulutusta mutta myös kuukauden mittaisen lähijakson NCAA I -tason koulussa koripallo-ohjelman parissa, ja tätä lähijaksoa Larkas lähti suorittamaan kuluneena viikonloppuna ja lähetti terveisiä kaikille Puhulaisille:

”Seura kannustaa kaikkia valmentajia kouluttautumaan ja nyt tämä mahdollisuus osui allekirjoittaneen kohdalle. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että PuHu Juniorit mahdollisti osallistumisen koulutukseen. Seurassa on hyvä meno päällä ja todella paljon osaamista, ja siksi voin itsekin hyvällä omallatunnolla lähteä oppimaan lisää. Pidetään huolta siitä, että ollaan tukemassa toisiamme ja tehdään tulevasta kaudesta paras PuHu Juniorit kausi koskaan!” 

Suomalaisvalmentajista koulutuksen on aiemmin käyneet (myöskin PuHu-taustainen) Daniel Jansson ja Antti Koskelainen.

Tsemppiä matkaan Mikko!

Pihla Nikkarinen