PUHU JUNIOREIDEN VALMENTAJAKOULUTUSTEN SARJA SAAVUTTI HUIPPUSUOSION

Yhteenvetoa PuHu Junioreiden kevään valmentajakoulutuksista. Ylpeänä voimme kertoa, että viisiosainen koulutusten sarja keräsi valtavan määrän valmentajia yhteen eri puolilta Suomea.

Ilmoittautumisia oli yhteensä 239 ja koulutuksia on ollut seuraamassa valmentajia jopa 44 eri seurasta. Vahva osoitus siitä, että meillä on Suomessa paljon valmentajia, jotka haluavat aidosti kehittää omaa osaamistaan.

Ihan ensimmäisenä kiitos mahtavalle kouluttajien joukolle, joka toi tapahtumien kautta kevään aikana vahvan oman panoksensa suomalaisen koripallovalmennuksen kehitystyön eteen!

  • Jukka Toijala

  • Lassi Tuovi

  • Jussi Immonen

  • Pekka Salminen

  • Martina Roos-Salmi

Toiseksi, kiitos kaikille teille valmentajille, jotka olette olleet mukana osallistumassa koulutuksiin! Saamamme palaute on ilahduttanut meitä kovasti ja on ollut hienoa todeta, että myös te olette kokeneet tällaisille koulutustapahtumille olleen tilausta.

Nyt työskentelemme sen eteen, että pääsemme ensi syksynä ihan konkreettisesti kokoontumaan seminaarin merkeissä. Pidetään yhdessä huoli siitä, että koripallovalmentajien yhteisöllisyys kasvaa ja kehittyy myös jatkossa vahvemmaksi.

Mukavaa kevään jatkoa ja kesäharjoittelun aikaa! Toivotaan, että ensi syksynä nähdään jo sarjaotteluiden merkeissä.

PuHu Junioritvalmennus