KLINGA LUOTSAA PUHUTTARIA MYÖS KAUDELLA 2021-2022

Iloisia uutisia! Kari-Pekka Klinga jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana. Nyt tehty sopimus kattaa kauden 2021-2022.

Kuva: Harri Vallila

Kuva: Harri Vallila

Puhuttarien päättynyt kausi oli Klingan johdolla isosti nousujohteinen. Syksyllä joukkue haki vielä vauhtia, mutta kevätkauden alkaessa joukkue oli hitsaantunut yhteen ja peli mennyt hienosti uomiinsa. Tämä kertoo paljon Klingan yhdessä Puhuttarien kanssa tekemästä hienosta työstä.

Kari-Pekka Klinga jatkaa PuHu Junioreissa hyvillä mielin ja eteenpäin katsoen:

“ Kiitos seuralle että saan jatkaa. Päätös jatkamisesta syntyi kivuttomasti. Joukkeessa on paljon potentiaalia ja organisaatio erittäin hyvä. PuHussa on hoidettu joukkueen asioita loistavasti.

Kilpaileminen ja voittaminen ovat meille kehityskohteita ja sitä kautta yksilöt tulevat kehittymään. Harjoittelu on jo alkanut tulevaa kautta varten. Toivotaan, että kaikki viime kauden pelaajat tulevat jatkamaan ja joukkuetta vahvistetaan mahdollisuuksien mukaan. Unelmana on, että Energia Areenalla tullaan pelaamaan naisten Korisliigaa.

Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa kaudella 2021-2022 peleihin! ”

Kevätkaudella Puhuttaret kaatoi mm. sarjan välieriin edenneen HNMKY:n kahdesti ja nyt finaaleissa pelaava BC Nokia haastettiin upeasti, vaikka ottelu lopulta kääntyikin parilla pisteellä nokialaisille. Kokonaisuudessaan tulos kevään tiukoista otteluista oli voittoisa 7-6 rekordilla.

PuHu Junioreiden urheilutoimenjohtaja, Mikko Larkas, on tyytyväinen Klingan jatkoon:

“ Kari-Pekka Klingan jatkosopimus on meille erinomainen uutinen. Puhuttarien kausi pääsi kunnolla lentoon vasta kevätkaudella, kun joukkue omaksui yhteiset asiat. Valmentaminen on pitkäaikainen prosessi ja jatkuvuus takaa mahdollisuuden parhaalle mahdolliselle kehitykselle. Joukkueessa on ollut hyvä henki ja kuten mainitsin se löysi identiteettinsä kunnolla keväällä. Tästä on hyvä jatkaa kaudelle 2021-22. “