TOISEN ASTEEN YHTEISHAKU: MARTINLAAKSON LUKION AAMUHARJOITTELU

PuhuVanta.png

Toisen asteen yhteishaku alkaa 22.2..2022 ja päättyy 22.3.2022. Haluamme mahdollistaa lukioon hakeville joukkueidemme pelaajille urheilun lähtökohdista hyvän vaihtoehdon.

Martinlaakson lukioon voi hakea kolmen eri linjan kautta. Yleislinjalle haetaan lukuaineiden keskiarvolla. Luonnontiede-linjan haussa painottuu suuresti matematiikan ja luonnontiedeaineiden arvosanat. Draama- ja teatterilinjan kohdalla korostetaan äidinkielen arvosanaa. Nämä eri hakulinjat kannattaa huomioida omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Kaikilta linjoilta sisään päässeet oppilaat voivat osallistua myös aamulla tapahtuvaan koripalloharjoitteluun.

IMG_5987.jpg

PuHu Juniorit on sopinut Martinlaakson lukion kanssa yhteistyöstä koripallon aamuharjoittelun järjestämisessä. PuHu organisoi alkavana lukuvuonna lukion aamuharjoittelua niin, että se tukee kokonaisvaltaisesti yksittäisten pelaajien kehittymistä parhaalla tavalla. Näin PuHu voi kantaa vastuun lukiossa opiskelevien pelaajien harjoittelusta kokonaisuudessaan ja huolehtia, että kokonaisharjoittelun kuorma pysyy järkevänä. Harjoituksista vastaa PuHu Junioreiden ammattivalmentajat.

Haluamme helpottaa pelaajiemme arkea keskittämällä aamulla ja illalla tapahtuvan harjoittelun sekä koulunkäynnin samaan paikkaan. Laadukkaan treenaamisen perässä ei tarvitse matkustaa. Tavoitteellisesti harjoittelevalla nuorella jää lyhyempien matkustusaikojen jälkeen paremmin aikaa myös opiskeluun ja enemmän vapaa-aikaa kaikkeen muuhun.

Martinlaakson lukiossa aamuharjoittelulla voi suorittaa 3 kurssia yhden lukuvuoden aikana. Kurssimerkinnän saa dokumentoimalla harjoittelua ja osallistumalla 18 kertaa aamuharjoitukseen. PuHu Juniorit tulevat tarjoamaan aamuharjoittelumahdollisuuden vähintään kolmena aamuna viikossa. Tämä tarkoittaa, että harjoitusryhmään kuuluva pelaaja saa kuitattua harjoittelulla lukioaikana vähintään 8 kurssia.

Suosittelemme huomioimaan tämän mahdollisuuden omia hakuvalintoja pohtiessasi.

Lisätietoa:

  • Jani Salo, 040 130 6120, jani.salo@puhujuniorit.fi

  • Mikko Larkas, 040 569 8555, mikko.larkas@puhujuniorit.fi

Seura tiedottaaPuHu Juniorit