TERVETULOA VIETTÄMÄÄN TALVILOMAA KORIPALLON PARISSA!

Talvilomaleiri.png

PuHun huikeat leirit saavat jatkoa, kun talvilomaviikolla leireillään Kartanonkosken koululla. Leirin pääpaino on koripallotaitojen kehittämisessä, unohtamatta oheisharjoittelua ja hauskaa yhdessäoloa. Leiri järjestetään 22.-26.2.2021, ja leiri on tarkoitettu 2009-2013 syntyneille tytöille ja pojille.

Hienoja uutisia! Vantaan kaupunki on antanut PuHu Junioreille hyväksyntänsä talviloman koripalloleirin järjestämisestä.

PuHu_Juniorit_9016.jpg

Ohjattua toimintaa päivittäin klo 9.00-15.00. Lapsi voi olla paikalla klo 8.30-16.00. Leiriläiset jaetaan maksimissaan 10 pelaajan pienryhmiin, jotka pidetään toisistaan erillään. Harjoittelua tehdään niin sisällä liikuntasalissa kuin ulkona koulun alueella.

Leirin hinta on 115 euroa, sisältäen lämpimän aterian, t-paidan ja ohjauksen. Mikäli pelaaja tuo mukana kaverin, joka ei harrasta koripalloa, on hinta molemmille 80 euroa/hlö. Varausmaksu on kaikille 50 euroa.

Leirille ilmoittaudutaan PuHu Junioreiden myClubin kautta (vaatii rekisteröitymisen). Aiemmin PuHu Junioreiden joukkueissa mukana olleilla on jo myClub-tunnus olemassa.

 

Peruutusehdot                                        

Jos leiri perutaan seuran toimesta, palautamme leirimaksut täysimääräisinä.

7 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100 % leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75 % leirimaksusta. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50 % leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun lapselta jää kokonaisia leiripäiviä väliin.

Lasku varausmaksusta lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku leirin loppusummasta lähetetään sähköpostilla leiriä edeltävällä viikolla. Maksuehto on 14 pv.

Osallistumisen peruminen tulee aina tehdä sähköpostitse osoitteeseen pihla.nikkarinen@puhujuniorit.fi. Leirimaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita leirin perumista.

Lisätietoja:

Pihla Nikkarinen, pihla.nikkarinen@puhujuniorit.fi,

040 549 3341