M1DB: ROBERT HALL JATKAA KAUDEN LOPPUUN KORISLIIGASSA KORIHAIDEN RIVEISSÄ

Thankstrey.png

Ylpeänä ja iloisena toivotamme lämpimät onnittelut ja tsemppiä Robert Hallille koripallouransa seuraavaan vaiheeseen.

Toista kauttaan PuHu Junioreiden miesten edustusjoukkueessa pelaava Robert Hall jatkaa uraansa kauden loppuun asti Suomen korkeimmalla sarjatasolla Korisliigassa Uudenkaupungin Korihaiden riveissä. PuHun edustusjoukkueen tärkein tehtävä on auttaa ohjelmassa mukana olevia pelaajia eteenpäin koripalloilijan polullaan. Trey saa hienon mahdollisuuden näyttää osaamistaan Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Hall on urakoinut PuHun riveissä 1. divisioonassa B komeat tilastorivit 21,5p, 9,1l, 7s. ja jättää ison aukon täytettäväksi joukkueen tehojen tehtailuun. Nyt PuHu:n riveissä olevat pelaajat saavat vastaavasti hyvän mahdollisuuden kasvattaa omaa rooliaan. Loppukauden otteluita odotetaan suurella mielenkiinnolla.

PuHu Junioreiden miesten päävalmentaja, Mikko Larkas:

“ Tapasin Treyn ensimmäisen kerran viimeisellä kaudellani Helsinki Seagullsin päävalmentajana. Hän tuli tuolloin harjoittelemaan joukkueen kanssa ja etsi silloin jo paikkaa aloittaa ammattilaisuransa. Silloin ei vielä paikkaa joukkueesta auennut, mutta vuotta myöhemmin Trey liittyi PuHu Junioreiden vahvuuteen. Kahden puolikkaan kauden ajan hän teki joka päivä rajusti töitä kehityksensä eteen ja tässä on tulos. Hän saa hienon mahdollisuuden pelata Korisliigaa Korihaiden riveissä viimeiset kuusi ottelua.

Olen harvoin kohdannut yhtä ammattimaista ja hyvin harjoittelevaa amerikkalaispelaajaa. Hän on ollut suuri pala meidän kasvutarinaa ja toiminut esimerkkinä meidän nuorille pelaajille. Meidän pelaamiseen jää iso aukko muiden paikattavaksi, mutta samalla olen äärimmäisen onnellinen Treyn puolesta. Kova työ palkitaan. Sekin on hyvä esimerkki meidän nuorille pelaajille! Kiitos ja kaikkea hyvää loppukauteen Trey!