ALOITA KORIS - NUORIMPIEN IKÄLUOKKAJOUKKUEIDEN KAUSI ON KÄYNNISTYNYT PIRTEÄSTI

Uusi koripallokausi on käynnistynyt iloisesti. Monet ovat nyt tänä syksynä löytäneet PuHu Junioreista hyvän paikan harrastaa kivassa porukassa. Nuorimpien ikäluokkajoukkueiden ensimmäiset sarjapelit on pelattu ja monet lapset ovat saaneet syksyn aikana ensikosketuksensa koripalloon. Joukkueisiin mahtuu mukaan vielä myös uusia pelaajia, jotka toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi!

PuHu Junioreissa on omat joukkueet tytöille ja pojille aina 2014-syntyneiden joukkueista aikuisten joukkueisiin saakka.

Joukkueiden päävalmentajat avaavat koripallokauden onnistunutta aloitusta

Kalle Salonen ja Henna Mäntynen kertovat tyytyväisinä joukkueidensa harjoittelusta ja hyvästä tekemisen meiningistä, josta ei vauhtia puutu

2012- ja 2013-syntyneiden tyttöjen päävalmentaja, Henna Mäntynen iloitsee kuinka kivasti syksyn harjoittelu on alkanut:

“ 2012 tyttöjen kausi on alkanut vauhdikkaasti ja jatkunut samalla hyvällä meiningillä kuin viime kaudella. 20 innokasta koripalloilijaa on ehtinyt alkukauden aikana pelata paljon hyvätasoisia pelejä 1 ja 2 divarissa, sekä harjoitella aktiivisesti 3 kertaa viikossa hyvällä ja iloisella fiiliksellä. Tytöt ottavatkin seuraavan askeleen koris urallaan ensi viikolla kun osallistuvat Kouvot- turnaukseen 2 joukkueella, ja pääsevät ensimmäistä kertaa osallistumaan turnaukseen jossa yövytään joukkueena.

2013-2014 tyttöjen alkukausi on lähtenyt käyntiin nopeasti. Joukkueeseen tulee lähes joka viikko uusia pelaajia kokeilemaan korista ja tämän seurauksena joukkue kasvaa huimaa vauhtia. Osa pelaajista onkin jo päässyt pelaamaan otteluita, ja osalla tämä on vielä edessä. Treeneistä ei vauhtia puutu kun 3 kertaa viikossa salissa juoksentelee lähes 30 innokasta koripalloilijaa harjoittelemassa koristaitoja erilaisten leikkien ja harjoitteiden muodossa. “

Kalle Salonen toimii 2013-syntyneiden poikien päävalmentajana PuHu Junioreissa. Myös hänestä huokuu hyvä mieli kertoessaan joukkueen tekemisen meiningistä:

P2013 joukkueen kausi on lähtenyt käyntiin hienosti ja suurin osa ovat päässeet jo pelaamaan. Harjoituksissa on hieno meininki ja oppimisen ilo paistaa pojista! Upeita onnistumisia ja opittuja asioita on nähty pojilta laajalla rintamalla harjoituksissa ja peleissä.

Tervetuloa mukaan! PuHu Junioreissa voit kokeilla uutta kivaa harrastusta ilmaiseksi ilman sitoumuksia kahden viikon ajan!

Seura tiedottaaPuHu Juniorit