KESÄKUUN AURINKOISET LEIRIT PÄÄTÖKSEEN, ELOKUUN LEIRILLE MAHTUU VIELÄ MUKAAN

kesäleiri2.jpg

Kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa leireiltiin aurinkoisissa ja vauhdikkaissa tunnelmissa Martinlaakson koululla. Kummallakin viikolla mukana oli 40 innokasta leiriläistä ja 10 valmentajaa, jotka leireilivät kolmeen ryhmään jaettuna iloisin ja reippain mielin.

Maanantaista keskiviikkoon harjoiteltiin sekä koripalloa, että fysiikkaharjoituksia sisällä ja ulkona, kelistä riippumatta. Ulkona aikaa vietettiin myös kirkonrotan, jalkapallon ja erilaisten hippojen ja ulkopelien merkeissä. Torstai-iltapäivinä kisailtiin leiriolympialaisissa, ja perjantaisin leiriviikot huipentuivat leiripeleihin.

kesäleiri3.jpg

Valmennuksesta vastasivat PuHun työntekijät Jani, Osku ja Pihla, ja mukana kummallakin viikolla oli apuvalmentajina nuoria puhulaisia pelaajia ja valmentajia. Nämä nuoret apuvalmentajat olivat leireillä arvokkaita: he ohjasivat osan harjoituksista, pelasivat tiputusta, tekivät lettejä, opettivat tansseja ja vastailivat kaikkiin leiriläisten kysymyksiin kärsivällisesti koko viikon ajan.

Leireille saatiin myös tähtipelaaja-vieraita, kun Susijenin Alexander Madsen, Carl Lindbom ja Mikael Jantunen vierailivat Martsarissa. Hekin pääsivät vastaamaan leiriläisten kiperiin kysymyksiin, jakamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia. Paljon kiitoksia kolmikolle vierailuista!

Kesän kolmas leiri järjestetään elokuussa 3.-7.8, ja ilmoittautuminen sinne on auki 19.7 saakka. Luvassa on jälleen hauska viikko, varaa paikkasi pian, tervetuloa!

PuHu JunioritLEIRIT