M1DB: MIEHILLE SELVÄ VOITTO HYPOSTA

PuHu Juniorit - HyPo, 88-61

PuHun miesten edustusjoukkue voitti sunnuntaina onnistuneen toisen puoliajan siivittämänä Hyvinkään Pontevan lukemin 88-61. Vaikeahkon avauspuolikkaan jälkeen peli oli vielä jännittävässä 34-33 tilanteessa, mutta toiselle puoliajalle palaset loksahtelivat paikalleen. Supersunnuntai-tapahtuma keräsi Martsarin katsomot äärimmilleen täyteen päädyn lisäkatsomoa myöten.

PuHu:n tehomiehinä kunnostautuivat erinomaisen ottelun pelannut Robert Hall (29/14/8) sekä varmalla heittopelillään vakuuttanut Samatar Abokar (20/5).

Ottelussa PuHun päävalmentajana toiminut Juuso Konttinen kommentoi pelin jälkeen:

”Harjoittelimme edellisen viikon keskittyen lähinnä puolustuspelaamiseen ja tilannekovuuteen. Viikko onnistui erinomaisesti, pelaajat olivat hyvin sitoutuneita yhteisen tavoitteen eteen ja kehityimme niillä osa-alueilla, joihin harjoituksissa käytimme eniten aikaa. Hieno voitto hyvää vastustajaa vastaan oli joukkueeltamme hyvä suoritus tässä vaiheessa kautta, mutta töitä on vielä paljon edessä.”

Kiitokset kovaääniselle kotiyleisölle kannustuksesta!

Tuleva ohjelma

Seuraava kotiottelu pelataan jo tänä sunnuntaina 1.3. kun Lappeenrannan NMKY saapuu vieraaksi Martinlaakson koululle. Ottelu pelataan normaaliin tapaan klo 17:00 alkaen.

Otteluisäntä Stadium Finland tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn.