NUORTEN SM-KARSINTOJEN II KIERROS PELATAAN TÄNÄ VIIKONLOPPUNA

KUVA: HARRI VALLILA

KUVA: HARRI VALLILA

PuHu Juniorit on varmistanut paikkansa valtakunnallisessa sarjassa niin 19-vuotiaissa tytöissä, 19-vuotiaissa pojissa kuin 16-vuotiaissa pojissa ja tytöissä. Nyt toisella karsintakierroksella selviää mitkä joukkueet pelaavat SM-sarjaa ja mitkä joukkueet valtakunnallista 1. divisioonaa kaudella 2020-2021.

Karsintasysteemi on yksinkertainen: Mikäli joukkue voittaa kaksi ottelua, etenee se SM-sarjaan ja mikäli häviää kaksi ottelua, pelaa joukkue valtakunnallista 1. divisioonaa.

19-VUOTIAAT TYTÖT KARSIVAT SM-SARJAPAIKASTA ESPOOSSA

19-vuotiaat tytöt pääsivät ranking-sijoituksellaan suoraan SM-karsintojen toiseen vaiheeseen. PuHu pelaa SM-sarjapaikasta kovassa seurassa. Espoon lohkossa PuHun lisäksi on mukana Helmi Capitals Helsingistä sekä kaksi espoolaista joukkuetta, EBT ja lohkon ottelujärjestäjä LePy.

PuHu aloittaa karsinnan Helmi Capitalsia vastaan lauantaina klo 11:15 Karakallion koululla.

19-VUOTIAAT POJAT ALOITTAA TOISEN KIERROKSEN KARSINNAN OMNIAA VASTAAN SYKILLÄ

U19 pojat eteni ensimmäisen kierroksen lohkovoitolla kotikarsinnassa toiselle kierrokselle samaan lohkoon Omnia Basketballin, Sykin ja Feeniks Basketin kanssa. Turnausjärjestäjänä toimii Sykki eli pelit päästään pelaamaan lähellä Helsingissä.

Ensimmäisessä ottelussaan joukkue kohtaa Omnia Basketballin lauantaina klo 14:30 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla.

16-VUOTIAAT POJAT PELAA KOTIKENTÄLLÄ MARTINLAAKSOSSA

PuHu:n U16-pojat pääsi suoraan karsintojen toiselle kierrokselle ja pääsee pelaamaan oman lohkonsa ottelut kotikentällä Martinlaakson koululla. Vieraaksi Martsariin saapuu ToPoLa Lauttasaaresta, Tampereen Pyrintö sekä Kouvolan Kouvot.

Avausottelunsa PuHu Juniorit pelaa ToPoLaa vastaan lauantaina klo 17:30.

16-VUOTIAAT TYTÖT KARSIVAT SÄYNÄTSALOSSA

16-vuotiaiden tyttöjen lohkossa Lehtisaaren kuntotalolla pelaa turnausisäntä HoNSu, WB-Pantterit ja Feeniks Basket. Ensimmäisessä ottelussaan PuHu kohtaa Feeniks Basketin lauantaina klo 16:30.

Myös 16-vuotiaat tytöt etenivät suoraan tälle karsinnan toiselle kierrokselle korkean ranking-sijoituksensa turvin.

TSEMPPIÄ KAIKILLE VIIKONLOPPUUN! HYVÄ PUHU!

PuHu Juniorit