YLÄKOULUIKÄISTEN URHEA-VALMENNUS

Urhea_ryhmä1920.JPG

PuHu Junioreiden ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian, Urhean, yläkouluikäisten aamu- ja iltapäiväharjoitukset ovat käynnistyneet 16 pelaajan voimin. Tapahtumissa harjoitellaan monipuolisesti koripallon perustaitoja. Koripallotaitojen lisäksi harjoituksissa keskitytään lajissa tarvittavien liikunnallisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Urhea-ryhmän valmennuksesta vastaava valmentaja, Jani Salo, kertoo alkusyksyn tunnelmista:

Urhean ja Vantaan koulujen välinen yhteistyö antaa yläkouluikäisille pelaajillemme hienon mahdollisuuden täydentää viikko-ohjelmaansa ja lisätä viikoittaisen harjoittelun määrää. Ennen kaikkea aamuharjoitukset ovat tärkeä osa kasvavan nuoren urheilijan arkea.

Urhea-ryhmän harjoitteluilme ja ilmapiiri on heti alusta alkaen ollut erittäin hyvällä tasolla. Keskitymme koripallossa tarvittavien perustaitojen kehittymiseen. Nyt ensimmäisessä jaksossa olemme tiistain harjoituksissa painottaneet heittotaidon kehittämistä mm. viivenäyttöä hyödyntäen. Viivenäytöltä pelaajat pääsevät myös itse arvioimaan miten taidon ydinkohdat täyttyvät heidän omissa suorituksissaan. Keskiviikkoisin painopiste on ollut peliasennon ja kolmoisuhkapelaamisen harjoittelussa.

Kaikki merkit on ilmassa, että tästä on tulossa koriksen osalta hyvä Urhea-kausi.

Urhea-ryhmän harjoitukset:

  • Tiistaisin klo 7:30-8:30, Uomarinteen koulu

  • Keskiviikkoisin klo 15:00-16:30, Energia Areena

Yhteystiedot:

Urhean harjoituksista ja sisällöistä voit olla yhteydessä valmentajaan:

  • Jani Salo, jani.salo(a)puhujuniorit.fi, 040 130 6120

Mikäli haluat mukaan harjoittelemaan joko molempina päivinä tai vaikka vain toisena päivänä, voit olla yhteydessä Urheaan:

  • Suvi Lukkarila, suvi.lukkarila(a)urhea.fi, 050 303 3526