VALTTERI LEINO KORISLIIGAAN

Valtteri Leino väänsi kovat tehot PuHun paidasaa 1-Divisioona B:ssä

Valtteri Leino väänsi kovat tehot PuHun paidasaa 1-Divisioona B:ssä

PuHu miesten joukkueessa viime kaudella esiintynyt Valtteri Leino ottaa pelaajaurallaan seuraavan askeleen ja siirtyy pelaamaan Suomen korkeimmalle sarjatasolle Korisliigaan. Valtterin uusi joukkue on Uudenkaupungin Korihait, minne hän siirtyy innoissaan ja Vantaalta mukaan lähtee hyvät eväät.

”Vaikka joukkueelle viime kausi oli haastava, niin henkilökohtaisesti pidin vuotta PuHussa erittäin hyödyllisenä. Kehityin pelaajana ja sain paljon vastuuta, mikä taas auttoi parantamaan itseluottamustani. Kokonaisuutena koin olosuhteet Vantaalla erinomaisiksi niin pelaamisen kuin elämisenkin kannalta. Koen nyt olevani valmis Korisliiga-kentille ja lähden pelaajaurani seuraavaan vaiheeseen Uuteenkaupunkiin täynnä intoa. Halu päästä näyttämään osaamistani on kova ja odotan mielenkiinnolla uusia haasteita.” Valtteri kommentoi.

PuHun miesten MVP ahkeroi viime kaudella 1-divisioona B:ssä tehoikseen keskimäärin 18,2 pistettä, 4,2 levypalloa ja 3,3 syöttöä ottelua kohden.

PuHu kiittää Valtteria hienosta työstä joukkueessa sekä hyvänä esikuvana toimimisesta seuran junnuille ja toivottaa menestystä uran jatkolle korkeimmilla mahdollisilla sarjatasoilla.

”Valtteri on monessa suhteessa esimerkillinen pelaaja. Oli hienoa että hän pelasi meillä yhden kauden merkittävässä roolissa ja sai siitä potkua eteenpäin urallaan” kiittelee PuHu Juniorit ry:n puheenjohtaja Antti Saarinen.

PuHun miesten edustusjoukkue toimii tukeakseen junioripolkunsa päättäneitä ja sen loppusuoralla olevia kilpaurheiluun tähtääviä pelaajia. Valmennuksessa huomioidaan yksilöllisesti pelaajien tavoitteet ja kasvatetaan heitä eteenpäin urallaan kohti korkeimpia sarjatasoja. Joukkue toimii vahvassa yhteistyössä U19 poikien joukkueen kanssa ja tulee olemaan vahvasti esillä koko seuran junioreiden arjessa ja toimimaan heille esikuvina.