OSKARI LEINO MUKAAN PUHUN VALMENNUKSEEN

PuHu Juniorit on nimittänyt seuraan päätoimiseksi valmentajaksi 25-vuotiaan Oskari Leinon. Hän aloittaa työtehtävässään 1.8.2019.

Oskari Leino on toiminut edellisinä kausina Lahti Basketballin miesten, U19-poikien ja U17-poikien valmennuksessa. Hän tulee myös PuHu:ssa olemaan mukana kyseisten ikäluokkien joukkueiden valmennusjohdossa. Oskari tulee valmentamaan myös 2007-syntyneitä poikia alkavalla kaudella.

Miesten ja U19-U17 poikien joukkueet toimii kaudella 2019-2020 yhteisen valmentajaryhmän johdossa tiiviissä yhteistyössä. Päävalmentaja julkaistaan myöhemmin. Kauden aloituksesta tiedotetaan lisää tarkemmin lähipäivinä.

Leino suoritti huippukoripallovalmentajatutkinnon (HKVT) kaudella 2017-2018. HKVT-koulutus on Suomen Koripalloliiton koulutusjärjestelmän korkein taso, joka antaa valmentajalle kelpoisuuden toimia päävalmentajatehtävissä kaikilla kansallisen koripallon sarjatasoilla sekä toimia nuorten maajoukkuevalmennuksen tehtävissä.