RINGSIDE YHTEISTYÖ PÄÄTTYY

PuHu Juniorit ja LePy lähtivät yhteistyöhön neljä vuotta sitten tavoitteenaan mahdollistaa tyttöpelaajille harjoittelu ja pelaaminen niin kilpa- kuin harrastetasolla. Näin sai alkunsa yhteistyöjoukkue Ringside. PuHulle on ollut erittäin tärkeää, että Ringside tarjoaa riittävän kilpailullisen olosuhteen tytöille kasvaa ja kehittyä pelaajina. Molemmilla seuroilla on ollut erikseen tarjota kevyempi harrastepainotteinen vaihtoehto.

Tänä keväänä, menestyksekkään kauden päätteeksi, seurat sopivat yhteistyön jatkamisesta seuraavat kaksi kautta. Ringsiden päävalmentajan sopimuksen päätyttyä teimme paljon töitä uuden päävalmentajan löytämiseksi ja kesätreenien aloittamiseksi. Ringside toiminta ei yrityksestä huolimatta saanut kuitenkaan pelaajia innostumaan vanhaan tapaan ja varsinkaan PuHu-taustaisia pelaajia ei ollut sitoutumassa toimintaan.

Harjoitusryhmän pienentyessä alle kymmeneen pelaajaan ilman merkkejä toiminnan elpymisestä täytyi meidän seurana arvioida jatkon mielekkyyttä. Olemassa olevien faktojen valossa näimme parhaimpana vaihtoehtona ehdottaa LePylle yhteistyöjoukkueen alasajoa ja toiminnan jatkamista itsenäisinä seuroina U17 ja U19 tyttöjen osalta. Meille oli myös tärkeää varmistaa PuHun naisten 1. divisioonan sarjapaikka tulevaisuudessa, tyttöpuolen pelaajapolun kilpailullisimpana olosuhteena.

public.jpeg

Me haluamme kiittää LePyä hyvästä yhteistyöstä Ringsiden osalta ja kaikesta panostuksesta sen eteen, saimme yhdessä paljon hyvää aikaiseksi. Nyt on kuitenkin aika ottaa yhteistyöstä parhaat opit mukaan ja suunnata katse eteenpäin.

PuHun U19/N1D joukkue tiedottaa toiminnastaan tarkemmin erikseen.

Antti Saarinen

puheenjohtaja

PuHu Juniorit ry